Gå til indhold
NY SPORTY FORD FIESTA MED 134 SPRÆLSKE HESTE UNDER HJELMEN

Pressemeddelelse -

NY SPORTY FORD FIESTA MED 134 SPRÆLSKE HESTE UNDER HJELMEN

Ford Fiesta Sport Street Edition - ny Fiesta med skarpere former og præstationer

Den er skabt til at blive bemærket, hvad enten den cruiser gennem byen eller bider skeer med de store på motorvejen. Den nye Ford Fiesta Sport Street Edition er den hidtil skarpeste udgave af seneste Fiesta-generation – udvendig, indvendig og under motorhjelmen.

134 hk og et moment på 160 Nm. Det er tal, der vidner om, at seneste version af den nye Fiesta er lidt mere end bare et praktisk transportmiddel. Med en optimeret gearkasse og et nyt udstødnings-system, sender den 1,6 liter store Ti-VCT benzinmotor Fiestaen afsted hurtigere end de fleste andre hverdags-biler i miniklassen. 0-100 km/t nås på blot 8,7 sekunder og nålen kan fortsætte hele vejen til 195 km/t.

Men det er ikke kun præstationerne, der gør den nye Ford Fiesta Sport Street Edition til noget særligt. Sideskørter og markante spoilere for og bag er med til at understrege Fiestaens sporty kinetic design, ligesom den sølvfarvede frontgrill, lavt placerede tågelygter og det heftige dobbelte udstødningsrør gør det helt tydeligt, at dette ikke er en hvilken som helst Fiesta. 17" alufælge i farven Panther Black fuldender udtrykket.

Det natsorte farvetema med sølv elementer fortsætter indenfor i læderkabinen. De sorte sports-lædersæder med syninger i sølv, sikrer komfortabel og optimal støtte – og det kraftige læderrat er i stil med håndbremse og gear-knop holdt i sort læder. Instrumentpanelet er et mix af blank og mat sort finish og i bunden fuldender de blanke alu-pedaler stilen

Aircon med automatisk temperaturstyring sikrer en konstant behagelig kabinetemperatur. USB er standard og giver mulighed for forbindelse til et væld af eksterne medier. De musikalske oplevelser er sikret med et audio-system, der blandt andet byder på i alt seks højttalere, med nye såkaldte tweeter-højttalere i dørene. Som noget nyt er der desuden mulighed for at vælge DAB-radio.

Den nye Ford Fiesta Sport Street Edition er den foreløbige kulmination på en 35 år lang historie om Ford Fiesta, som er en af de populæreste modeller Ford nogensinde har produceret. Siden 1976 har Ford solgt næsten 14 millioner Ford Fiestaer i hele verden.

Den nye Ford Fiesta Sport Street Edition fås fra kr. 235.750 eksklusiv levering og kan bestilles hos Ford forhandlere i Danmark fra dette øjeblik.

# # #

For yderligere oplysninger, kontakt Camilla Christensen på tlf. 43 48 06 13 eller mail: cchris44@ford.com

Related links

Emner

Tags


About Ford Motor Company
Ford Motor Company, a global automotive industry leader based in Dearborn, Mich., manufactures or distributes automobiles across six continents. With about 166,000 employees and about 70 plants worldwide, the company’s automotive brands include Ford and Lincoln. The company provides financial services through Ford Motor Credit Company. For more information regarding Ford’s products, please visit www.fordmotorcompany.com.

Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 51 individual markets and employs approximately 66,000 employees. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford of Europe operations include Ford Customer Service Division and 22 manufacturing facilities, including joint ventures. The first Ford cars were shipped toEuropein 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620 Fords online pressekit

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.