Gå til indhold

Video -

Kendt YouTuber tester Driving Skills for Life-dragter i Ford Mustang

Bloggeren Eiqu Miller har været en tur på Sjællandsringen for at få et indblik i, hvad de unge mennesker kommer til at opleve ved Fords gratis kørekursus Driving Skills for Life, der afholdes d. 3.-4. september. Se med, og få et anderledes indblik i et seriøst emne. OBS I videoen kører Eiqu Miller bil med en af dragterne på. Det kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke lade sig gøre ved selve DSFL.
  • Licens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
  • Filformat: .mp4
  • Længde: 7:25
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark