Gå til indhold

Video -

Video 6 - Focus RS “rebirth of an icon” - Ep 6- Power struggle

Flere udgaver af de 2,3-liters motorer er brudt ned – motoren er presset med 350 hk, 33 hk mere end i Mustang, og det giver ingeniørerne en stor udfordring. Fabrikken i Saarlouis, Tyskland, gøres klar til produktion af Focus RS til hele verden – 53 særlige Focus ST med RS-udstyr produceres som prototyper til de videre test.
  • Licens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
  • Filformat: .mp4
  • Længde: 5:58
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark