Få vores nyheder på mail

Ford udpeger chef for elbilsproduktion i Europa

Nyhed   •   Nov 15, 2018 13:47 CET

Ford udpeger Steve Hood som chef for produktionen af elbiler i Europa. Hood vil i en nyoprettet stilling være ansvarlig for udviklingen af strategi, forretningsmodeller og planer for elbiler og –tjenester, som understøtter Fords forberedelser på et tiltagende elektrificeret marked.

Oprettelsen af den nye stilling er led i Fords grundlæggende omlægning, der indebærer fokus på relevante bilmodeller, segmenter og tjenester, som kan skabe yderligere positionering og langsigtet rentabilitet.

”At have en dedikeret leder til udviklingen af elbiler i Europa er afgørende i en tid, hvor vi lægger virksomheden om for stærkere fodfæste i fremtiden, og vi byder Steve velkommen til holdet,” udtaler Steven Armstrong, direktør hos Ford Europa. ”I takt med at elbilsmarkedet tager fart, vil Steve arbejde tæt sammen med vores globale Ford Team Edison i bestræbelsen på at levere et vindende modelprogram, som er skræddersyet til vores europæiske kunder.”

På globalt plan investerer Ford 72 milliarder kroner i elektrificerede køretøjer frem til 2022. I Europa starter satsningen med en stationcar-udgave af Ford Mondeo Hybrid, som supplerer den eksisterende Mondeo Hybrid sedan.

I løbet af 2019 vil Ford introducere 48 volts mHEV-hybridbiler samt produktionsversionen af Ford Transit Custom PHEV. I løbet af 2020 vil Ford introducere en fuldelektrisk SUV med en forventet rækkevidde på mindst 480 km samt to andre fuldelektriske biler.

Hood kommer til at lede et integreret og multifunktionelt team dedikeret udelukkende til produktionen og udviklingen af elbiler – et team, der bliver sammensat i løbet af de kommende uger.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Vedhæftede filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.