Få vores nyheder på mail

Mangler du den sidste julegave? Nu kan du få Ford Mustang til både store og små

Nyhed   •   Dec 22, 2016 14:53 CET

Ford og Fisher-Price® har i tæt samarbejde udviklet en helt ny Power Wheels, nemlig den realistiske, højteknologiske og sjove Power Wheels® Smart Drive Mustang, der er sjov for både børn og voksne.

Fisher-Price udviklede på baggrund af data fra Ford, en mini-version af Ford Mustang. Resultatet blev en Power Wheels, der fanger essensen, stilen og udstyret ved en ægte V8-drevet Mustang GT – men i børnestørrelse. 


Den officielle Smart Drive Mustang kan med sit originale design og sin ydeevne glæde de yngste - og næste generation af entusiaster – og deres forældre, med et væld af sikkerhedsudstyr. 

”Mustang er en af vores bedst sælgende sportsvogne, så vi ville selvfølgelig gøre køreoplevelsen mere realistisk i den nye Smart Drive Mustang – og derved også gøre det mere spændende for børn at sætte sig bag rattet i den” fortæller Gary Collins, senior manager for design ved Power Wheels. 

Smart Drive-systemet er helt nyt for Power Wheels-biler, idet Mustang er den første computer-kontrollerede  bilmodel virksomheden har lanceret. Dette åbner op for en masse muligheder og gør at den nye Smart Drive Mustang er spækket med udstyr, ligesom den rigtige:

  • Traction Control: Computeren kan overvåge hver enkelt hjul og dermed justere motorhastigheden for at undgå eventuelt hjulspin, hvis underlaget er ujævnt eller glat.
  • Stabilitetsovervågning: En hældningssensor kan påvise, hvis køretøjet når farlige vinkler og dermed slukke motoren for at undgå at vælte.
  • Elektronisk fartkontrol og batteriovervågning: En lille skærm lader nemt forældre kontrollere topfarten – med hastigheder fra 2 km/t til 8 km/t. Yderligere kan skærmen også vise batteriniveauet.
  • Langsom start og stop: Fremfor en tænd/sluk mekanisme, kan motoren nu langsomt øge farten og ligeledes bremse langsomt.


Det sjoveste er måske det indbyggede audiosystem, der bruger motorlyden fra en ægte Mustang i takt med at farten stiger og aftager i bilen. Desuden er den udstyret et indgangsstik, der lader børn afspille deres egen musik på den største højtaler, der endnu er set på et Fisher-Price produkt.

Den nye Smart Drive Mustang er i butikkerne nu og kan bestilles på www.PowerWheels.com, hvor du også kan læse mere om den nye Smart Drive Mustang. 

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar