Få vores nyheder på mail

Ti år efter DARPA 2007 – Fords selvkørende biler

Nyhed   •   Okt 31, 2017 15:40 CET

Ved ”DARPA Urban Challenge”-udfordringen i 2007 skulle en selvkørende bil køre 95 kilometer uden menneskelig indgriben. I dag arbejder Ford og Argo AI tæt sammen om at gøre selvkørende biler mere sikre og avancerede.

I 2007 lagde ’DARPA Urban Challenge’-udfordringen grundstenen i arbejdet med selvkørende biler. Det krævede hårdt innovativt arbejde at få større computerkraft og algoritmeudvikling i de selvkørende biler, der snart vil sørge for transport af både mennesker og varer.

De ansatte hos Argo AI har arbejdet med at udvikle avancerede virtuelle førersystemer i selvkørende biler samt innovative løsninger igennem det seneste årti siden DARPAs oprindelse. Det har udmøntet sig i Fords testflåde af selvkørende biler på veje verden over. Blot få måneder før virksomheden Argo AI fejrer sin første runde fødselsdag er antallet af ansatte vokset til mere end 200 hårdtarbejdende entusiaster, der blandt andet har sat Fords testbiler på gaden i Pittsburgh og Michigan.

Du kan læse mere om Fords og Argo AIs samarbejde i artiklen af Argo AIs administrerende direktør Bryan Salesky her: https://medium.com/self-driven/a-decade-after-darpa-our-view-on-the-state-of-the-art-in-self-driving-cars-3e8698e6afe8

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks <a href="http://nyheder.ford.dk/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">privatlivspolitik</a>.