Få vores nyheder på mail

TV 2 præsenterer ’Tinka og Kongespillet’ i samarbejde med Ford

Nyhed   •   Dec 17, 2018 14:41 CET

Foto: Cosmo Film

Ford kan med stor begejstring løfte sløret for, at nissepigen Tinka og menneskevennen Lasse til næste år vender tilbage i en helt ny julekalender på TV 2.

I 2017 skrev TV 2’s familiejulekalender ’Tinkas juleeventyr’ på flere områder historie. Den er blandt andet den højst vurderede TV 2-julekalender nogensinde, og de 24 afsnit nåede den største seeropbakning til en dansk julekalender i næsten 10 år.

Til næste år fortsættes den folkekære julekalender med premiere på skærmen den 1. december 2019. Fortsættelsen hedder ’Tinka og Kongespillet’, og optagelserne går i gang til januar.

Ford er endnu engang stolt samarbejdspartner og vil naturligvis være vært for juleaktiviteter i julen 2019.

Indtil videre er juleaktiviteterne dog hemmelige, ligesom de øvrige skuespillere i julekalenderen er. ”Vi kan endnu ikke fortælle, hvad julekalenderen kommer til at handle om. Men vi håber, at rigtigt mange vil se med næste år,” siger Josephine Højbjerg, skuespilleren bag Tinka.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.