Gå til indhold
Copenhagen Cartel: ”Vi tænker over vores aftryk på planeten”

Blogindlæg -

Copenhagen Cartel: ”Vi tænker over vores aftryk på planeten”


Hvem sidder bag rattet i Fords elektriske Mustang Mach-E? I den europæiske videoserie ’ Mach-E & Me’ stiller Ford skarpt på udvalgte Mustang Mach-E ejere. Hvem er de? Hvad brænder de for? Og hvorfor har de valgt at køre i netop en elbil?

Fords europæiske serie ’Mach-E & Me’ sætter fokus på Mustang Mach-E ejere med noget på hjerte. I seriens tredje og seneste afsnit portrætteres danske Katrine Lee Larsen, der står bag det danske brand Copenhagen Cartel.

Copenhagen Cartel går forrest i kampen for renere verdenshave med deres fashionable badetøj fremstillet af genanvendte tekstiler fra blandt andet fiskenet. Brandets store fokus på bæredygtighed afspejler sig i alt deres arbejde.

- I alt hvad vi gør i Copenhagen Cartel, der er det vigtigt, at vi tænker over, hvilket aftryk vi sætter på planeten. Vi har derfor taget en beslutning om, at når vi bevæger os rundt ude i landet, så gør vi det i 100 % elektriske biler, siger Katrine Lee Larsen blandt andet i videoen.

Hør mere om passionerede Katrine Lee Larsen og Copenhagen Cartels arbejde i 'Mach-E & Me' videoen.


Se de andre videoer i 'Mach-E & Me' serien.


# # #

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk– Facebook – Instagram – LinkedIn

Fotos og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/p...

# # #

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark