Gå til indhold
En fotograf + en Ford GT = et episk fotoshoot

Blogindlæg -

En fotograf + en Ford GT = et episk fotoshoot

Den verdenskendte bilfotograf fra Danmark, Mads Dreier, har haft fingrene i den helt nye Ford GT. Se hans fantastiske billeder her.

Den nye Ford GT er helt klart en bil fra øverste hylde – og det bekræftes kun når man ser Jason Watts nyligt leverede, der prydes af den ikoniske lyseblå farve med den mindst lige så ikoniske Gulf-staffering.

Én af de, der har været helt tæt på Jasons nye Ford GT er den verdenskendte bilfotograf Mads Dreier, der med sin passion for biler har skabt sig et stort navn i branchen. Han er desuden den eneste, der har været helt tæt på Jasons nye Ford GT med et kamera i hånden. 


”Det løb nærmest koldt ned ad ryggen, da Jasons nye GT kørte ud af traileren,” fortæller Mads Dreier. ”Man står med en ærefrygt i kroppen, når man står over for den nye Ford GT. Den er simpelthen så fantastisk”. 

Med sit kamera i hånden og den nye Ford GT foran sig, begyndte Mads at knipse løs på Amager Strandpark, der normalt er meget stille på denne tid af året. Sådan skulle det dog ikke være, når nu Jasons nye Ford GT er til stede. 

”Jasons nye Ford GT fik ganske enkelt alle, der gik forbi til at stoppe op og kigge på,” fortæller Mads. ”Med så mange tilskuere, der pludselig var til stede, er der ingen tvivl om, at Jasons nye Ford GT er noget helt særligt”.

Særpræg har den dråbeformede Ford GT mange af. Med blandt andet den kraftfulde EcoBoost V6-motor, der yder 655 hestekræfter, det dråbeformede kulfiber-karrosseri, de unikke døre, der åbner opad og en særlig undervogn, der kan sænkes med 5 cm. er listen over særpræg lang. For Mads Dreier var det lige netop nogle af de særpræg, der gjorde den nye Ford GT til en helt speciel bil at fotografere. 

”Det var en virkelig fantastisk bil at fotografere, for der er så mange designelementer, man ikke ser nogle andre steder. Særligt er jeg imponeret over det store hulrum bag sideruden og den måde bagenden er opbygget med udstødningsrørene, der trækker al opmærksomheden til sig,” uddyber Mads. ”Hånden på hjertet, så kunne jeg ganske enkelt have fotograferet den i dagevis - den var umådelig flot og speciel”.     

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark