Gå til indhold
Ford Pro hylder de hårdtarbejdende selvstændige virksomhedsejere

Blogindlæg -

Ford Pro hylder de hårdtarbejdende selvstændige virksomhedsejere

De findes overalt. I små og store byer kører selvstændige virksomhedsejere hver dag gaderne tynde, når de udfører deres arbejde og gør en ekstra indsats for deres kunder. De er hverdagens helte, og Ford Pro hylder dem nu med et nyt initiativ, der sætter fokus på deres hårde arbejde.

Måske er du selv selvstændig eller kender en, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed for altid at gå den ekstra mil for kunderne? Ford Pro er på jagt efter den ’Ultimate Pro’, og nu har du mulighed for at komme på banen. Du kan tagge virksomheden i opslaget på Ford Danmarks Facebook og give virksomheden lidt kærlighed med på vejen.

Ford har støttet arbejdet i de mindre virksomheder i knap 60 år med Ford Transit, verdens bedst sælgende varebil1, der er udviklet til at gøre hverdagen nemmere for Fords varebilskunder. Fords varebiler er integreret med Ford Pro, Fords digitale økosystem af blandt andet software og services, der hjælper varebilskunderne med at optimere virksomhedernes hverdag.

Skynd dig ind på Fords Facebook-sideog gør opmærksom på en selvstændig virksomhedsejer, der efter din mening gør en forskel i hverdagen.

Læs mere om Fords varebiler og den nyeste Transit Custom.


# # #

Følg Ford på MynewsdeskFord.dk FacebookInstagramLinkedIn

Fotos og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

1 Baseret på S&P Global Mobility New Registrations data CY2014-CYE 2022, som er indhentet fra regeringskilder og andre kilder. Data omfatter 95 procent af nye biler i mere end 80 lande, som er rapporteret i marts 2023. Tallene omfatter Ford Transit, Transit Custom. Omfatter ikke Transit Connect og Transit Courier.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark