Få vores nyheder på mail

Ford samarbejder med stor dansk stjerne om ny musik

Blogindlæg   •   Dec 23, 2016 14:03 CET

Ford præsenterer samarbejdet med en af tidens største danske navne: Gulddreng.

Gulddreng har ligget nr. 1 på de danske hitlister med sine 5 singler i år, og er nu højaktuel med singlen "Guld Jul". I den forbindelse har han indgået et samarbejde med Ford og optaget en musikvideo til det nye julenummer.  

Lad os præsentere; et samarbejde med en af tidens hotteste danske kunstnere: Gulddreng! 

Ford og Gulddreng har i anledning af udgivelsen på hans nye single "Guld Jul" indgået et samarbejde, for at lave en musikvideo til det højaktuelle julenummer, der er strøget direkte ind i mange danskeres hjem.

Ford er beærede over at være Gulddrengs første kommercielle samarbejde. 

Singlen "Guld Jul" er det mest streamede julenummer i Danmark i år - og med 3,5 millioner afspilninger er det også det mest streamede nummer i december, hvorfor singlen lå nr. 1 på Spotify og YouSee Music. Det er desuden første gang et nykomponeret julenummer har slået gamle kendinger som "Last Christmas" og "Do They Know It's Christmas" af pinden. Men hvad er et julenummer uden en musikvideo? Gulddreng og Ford kan her præsentere musikvideoen "Guld Jul".

Gulddreng og gæstestjernen, Ford Edge, optræder sammen i musikvideoen der kan ses her: 


Ford Edge i musikvideoen, kørt af Gulddreng, har fået tilnavnet Guld-Edge og Gulddreng fortjener naturligvis intet mindre end en Guld-Edge? Med sin passion for den gyldne farve udstråler Ford Edge stil, modernitet og eksklusivitet - og Gulddreng en tilstedeværelse, der absolut er svær at ignorere.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.