Gå til indhold
Fords CEO, Jim Hackett, præsenterede Fords vision om at udvikle intelligente byer til CES 2018.
Fords CEO, Jim Hackett, præsenterede Fords vision om at udvikle intelligente byer til CES 2018.

Blogindlæg -

Ford til CES 2018: Vi skal være førende inden for udviklingen af intelligente byer

I disse dage bliver der diskuteret teknologi og innovation i Las Vegas til teknologi-festivalen Consumer Electronics Show (CES). CES, der er verdens største event for teknologiindustrien med mere end 170.000 besøgende og 3.900 udstillere, er derfor også det perfekte sted for Ford at afsløre deres ambitiøse fremtidsplaner.

Fords CEO, Jim Hackett, kickstartede festivalen som den første keynote speaker, hvor han løftede sløret for Fords vision om at blive verdens mest pålidelige mobilitetsvirksomhed inden for design af intelligente køretøjer og udviklingen af intelligente byer.

Ved hjælp af teknologier som kunstig intelligens samt selvkørende og forbundne køretøjer skal veje og byer fungere mere effektivt i fremtiden. Jim Hackett kunne bl.a. fortælle om et partnerskab med teknologivirksomheden Autonomic omkring skabelsen af en åben platform for mobilitets-services, som skal gøre det muligt for de forskellige transportformer i byerne at kunne tale samme sprog og dermed arbejde sammen.

Gennem et samarbejde med Qualcomm Technologies tester Ford desuden mobile teknologier, der muliggør, at bilerne kan kommunikere med andre bilister, fodgængere, trafikskilte og anden infrastruktur i byerne for at sikre, at man kan komme hurtigere og mere sikkert frem.

Ford arbejder desuden løbende med udviklingen af selvkørende biler og kunne bl.a. løfte sløret for et samarbejde med teknologipartner Postmates, som har til formål at skabe bedre on-demand levering af alt fra eftermiddagskaffen til aftensmaden ved hjælp af selvkørende biler.

Du kan læse mere om de forskellige initiativer herunder:


# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark