Gå til indhold
Min motivation: Et portræt af af Bent Steen Jensen, Brand Manager CV hos Ford Danmark

Blogindlæg -

Min motivation: Et portræt af af Bent Steen Jensen, Brand Manager CV hos Ford Danmark

Man mødes af et roligt gemyt og en klingende fynsk accent. At Bent Steen er fynbo fornægter sig ikke. Han er ærekær i ordets mest udprægede forstand, og man vil sikkert også kunne sige, at han er en lille smule underspillet. Der er ingen markeren med albuerne eller råben fra skamlen. Man skal ikke gøre for meget væsen af sig selv, kan man forledes til at tro.

Men når snakken til gengæld falder på Bent Steens faglige ansvarsområde og helt store passion, nemlig varebiler, har han alligevel svært ved at skjule sin begejstring. ”Jeg har taget mig friheden til at gradbøje Henry Fords berømte citat: ”Du kan få en bil i alle farver, bare den er sort” til min egen version: Du kan få lige den varebil, du vil have, bare det er en Transit”, griner Bent Steen og fortæller, hvor loyal og stolt han er over at arbejde med et så hæderkronet mærke som Ford. ”Det er en ære for mig at være med til at videreføre den ikoniske Ford Transit-serie”.

”Dybest set består mit job i at sætte Ford Transit på det danske marked. Sikre korrekt prissætning, godt udvalg osv. Og jeg ved efterhånden hvad der skal til for at sikre en succes. Jeg har en stor sikkerhed i det, jeg gør, og finder altid en løsning på de mange udfordringer, der utvivlsomt er. Jeg er varebilsmand med stort V og har en meget stor viden om varebiler”, fortæller Bent Steen.

”Mit engagement omkring mit arbejde er stort. Jeg er et meget loyalt og dedikeret menneske, og jeg er stolt over min dedikation til Ford. Mit mål er helt klart at levere 100% ind på opgaverne”, fortæller Bent Steen og lader ingen tvivl stå tilbage om, at Bent Steen er en knokler, der ikke kommer sovende til resultaterne og tager en dag af gangen, når han til tider er hårdt presset og sætter et godt stykke blød musik på, for det løfter altid humøret.

”Hvis nogen undergraver min stolthed, føler jeg mig støt, men grundlæggende har jeg et meget positivt mindset og arbejder ud fra mottoet: ’Dont worry, be happy’”, fortæller Bent Steen.

Man er ikke i tvivl om, at arbejdsglæden hos Bent Steen er stor og ordene stolthed, dedikeret, ærekær og engagement bliver ved med at gå igen, når man snakker med Bent Steen. Man fornemmer hans oprigtige entusiasme, og at arbejdet fylder en stor del af hans liv.

”Generelt har jeg vel sådan en god lykkestemning og et godt smil på læben”, fortæller Bent Steen og efterlader en beundring over, at han tager sig tid til at mærke efter og er sin egen lykke bevidst. ”Meget af min tid går med ting, jeg er glad for: Min familie og fodbold med mine børn Christoffer og Emilie. Jeg har et godt arbejde med gode kolleger, nyder fede biler og arbejder med fremragende varebiler”, indskyder Bent Steen med endnu et grin.

”Det er vigtigt, at vi har tid til at grine. Tager os tid til fis og ballade. Man kan stadig være seriøs og stadig grine meget over bordet. Lave sjov med kollegerne og drille hinanden. Det giver også en stolthed, at man kan glæde sig over og med sine kolleger”.

”Vi har det rigtig sjovt, og bedre end vi længe har haft det. Det er bare altafgørende med en god kultur, at have en god stemning og mærke, at man gør en forskel. Ford har ligget nr. 1 på varebiler siden 2014, og jeg er stadig hos Ford, fordi jeg er en del af hele pakken. Jeg er på vinderteamet - det er helt klart en god motivation”. 

Emner

Tags

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620 Fords online pressekit

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.