Gå til indhold
Mustang er med til at skabe minder - Ford overrasker guldbryllupspar

Blogindlæg -

Mustang er med til at skabe minder - Ford overrasker guldbryllupspar

Ford Mustang er for mange førstevalget når nygifte skal vælge en lækker bil til deres bryllup. Men også folk der fejrer guldbryllup vælger den ikoniske Mustang.

Hestevogne og vintage biler er ofte det traditionelle valg når de lykkelige nygifte skal transporteres til og fra kirken. For Fords ikoniske Mustang har sommeren også været travl – det viser sig nemlig, at Mustang bliver mere og mere populær blandt de nygifte. 

”Et Mustang-bryllup var et indlysende valg for os,” fortæller Jake Batty, der sammen med sin nye hustru, Lucy, havde valgt en 1967 Mustang Coupe i den passende Springtime Yellow til deres store dag. ”Vi havde lyst til en bil, der ikke kun er smuk og en tidsløs klassiker, men også kraftfuld, vild og eventyrslysten – ligesom vores ægteskab”. 

Ford Mustang har med sin over 50 år lange historie været med når par – unge som ældre – over hele verden har skabt deres egne unikke minder. 

Den ikoniske Mustang bliver ikke kun brugt af nygifte par. Ford Danmark overraskede et guldbryllupspar, der med deres lykkelige 50 år som ægtefæller, fejrede festlighederne på en dansk herregaard. Ford Danmark overraskede guldbryllupsparret, Fred og Grethe Madsen, ved at køre dem stadsmæssigt afsted til fejringen af deres kærlighed gennem 50 år i festligt lag med familie og venner på Sørup Herregård.

"Engang var man bare forelsket," fortæller Grethe Madsen, der i 50 år har været gift med Fred Madsen. "Nu er det kærlighed - og man bliver varm om hjertet hver gang man ser hinanden". 

# # # 

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark