Gå til indhold
Verdens bedst sælgende sportsvogn

Nyhed -

Verdens bedst sælgende sportsvogn

Ford Mustang er ikke blot en af verdens mest ikoniske sportsvogne – det er også verdens bedst sælgende sportsvogn.

Det er ikke en overraskelse, at den ikoniske Ford Mustang har været den bedst sælgende sportsvogn i USA i mere end 50 år. Ford Mustang har medvirket i utallige film og serier, men også lagt et helt nyt bilsegment på det amerikanske bilmarked – ”pony car”-segmentet består af sportsvogne til en overkommelig pris. 

Takket være stigende efterspørgsel i resten af verden, er Ford Mustang nu den bedst sælgende sportsvogn verden over. I 2016 blev modellen solgt i mere end 150.000 eksemplarer ifølge IHS Markit, der registrerer salget af nye biler på globalt plan. Salget var 6 procent højere end det forgangne år, 2015. I Europa blev der bestilt over 15.000 eksemplarer af den ikoniske Ford Mustang, hvilket også gør den til den bedst sælgende sportsvogn på europæiske markeder. 

”På tværs af hele Europa er Ford Mustang den best sælgende sportsvogn,” fortæller Roelant de Waard, Vice President, Marketing, Sales & Service ved Ford Europa. ”Europæiske kunder spiller en vigtig rolle i Ford Mustangs globale succes. Den ikoniske sportsvogns popularitet blandt bilister i alle aldre aftager ikke – 3600 eksemplarer blev solgt i de første 3 måneder af 2017”. 

I Europa er Ford Mustang tilgængelig med Fords 5.0-liters V8-motor med 421 hestekræfter eller Fords prisvindende 2.3-liters EcoBoost-motor med 317 hestekræfter. Begge fås med automatisk- eller manuel gearkasse. 

For nylig blev to specielle udgaver af Ford Mustang med unik styling og lækkert udstyr introduceret på det europæiske marked – Black Shadow Edition og Blue Edition. 

Ford Mustang Black Shadow Edition er tilgængelig med Fords 5.0-liters V8-motor og en sekstrins automatisk- eller manuel gearkasse. Fire lakeringer er tilgængelige – Platinum White, Triple Yellow, Race Red og Grabber Blue. Navnet Black Shadow Edition kommer sig af de sorte detaljer på bilens ydre. Du vil blive mødt af sorte emblemer, eksklusive 19” alufælge og sorte striber på både kølerhjelm og side. 

Ånden fra den klassiske Ford Mustang genopstår med den helt nye Ford Mustang Blue Edition. Den iøjnefaldende farve Grabber Blue forbedres med sorte striber på kølerhjelm og side og sorte 19” alufælge. Den farverige Mustang er tilgængelig med både Ford 5.0-liters V8-motor og 2.3-liters EcoBoost-motor, samt en sekstrins automatisk- eller manuel gearkasse.

Vidste du?

Ford Mustang har sin egen officielle Facebook-side. Med mere end 8,4 millioner ’likes’ er det den mest populære bil på Facebook. Både på vejen og på sociale medier stråler den ikoniske Ford Mustang


# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark