Gå til indhold
Om et par uger fjernes beklædningen på billedet, der nu skjuler designet på den nye Ranger.
Om et par uger fjernes beklædningen på billedet, der nu skjuler designet på den nye Ranger.

Blogindlæg -

Ny Ford Ranger afsløres d. 24. november

Nu er der ikke mange dage til, at næste generation af Fords nye og længeventede Ranger afsløres for hele verden. Med overlegne off-road færdigheder og Fords dynamiske køreegenskaber, har Ford nu udviklet den sejeste og mest kompetente Ranger til dato.

Den nye Ford Ranger har ikke kun fået nyt design, men også været igennem en større ombygning, inden den om kort tid bliver tilgængelig i mere end 180 lande. Ford har interviewet mere end 5.000 pickup-ejere og afholdt adskillige workshops over hele verden for at blive endnu klogere på kundernes brug af bilen, og hvad de elsker ved den populære pickup. Samtidig er de blevet bedt om at pege på, hvilke nye features, de drømmer om, at den nye generation indeholder. Alt sammen for i sidste ende at kunne skabe den ultimative Ranger.

Der er ingen tvivl om, at der er noget at glæde sig til, når den nye Ranger afsløres onsdag d. 24. november. Følg med kl. 08.00 når den vises live på Fords Europas YouTube-kanal:  http://www.youtube.com/c/FordEurope

Indtil da kan du se, hvordan designprocessen bag den nye Ranger har været, og hvordan erfaringerne fra de tusindvis af pickup-ejere har bidraget positivt til at skabe en endnu vildere udgave af Rangeren.

Den nye Ranger lanceres i Danmark i 2022. 

# # #

Følg Ford på MynewsdeskFord.dkFacebookInstagramLinkedIn

Fotos og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Alle ovenstående informationer er gældende for tidspunktet, hvor den pågældende pressemeddelelse er udgivet. Informationerne kan ændre sig ligesom specifikationer og funktioner i pressemeddelelserne kan variere fra marked til marked. Ford Danmark forpligter sig ikke til at opdatere disse udsagn.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark