Gå til indhold
Ranger Raptor efterlader brødkrummer

Blogindlæg -

Ranger Raptor efterlader brødkrummer

Brødkrummer var ikke en ideel måde at finde tilbage på i det gamle eventyr om Hans og Grete. Men de virtuelle af slagsen fungerer perfekt, når man forvilder sig ud på offroad-eventyr i en stor pickup.

Når man kører i terræn uden for den slagne vej, kan pejlemærker og offroad-spor være svære at få øje på – og almindelig navigation er ikke altid lige hjælpsom i vildmarken. Heldigvis er der hjælp at hente i den helt nye Ford Ranger Raptor, der efterlader virtuelle brødkrummer hvert sekund af et offroad-eventyr, så man nemt og sikkert kan finde tilbage til en vanskelig rutes udgangspunkt.

“Den nye Raptor tigger jo nærmest om at blive sluppet løs på offroaden, som kan være vanskelig at orientere sig i,” forklarer Leo Roeks, topchef hos Ford Performance. ”Brødkrummenavigation er en simpel, men uhyre effektiv måde at finde tilbage på, selv i de sværeste terræner.”

Ford Ranger er Europas mest populære pickup med over 26.700 solgte eksemplarer i første halvdel af 2019. Ranger Raptor er særligt udviklet af Ford Performance, som blandt andet har udstyret den med en biturboversion af Fords 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor og FOX-støddæmpere, der kan overkomme selv de mest udfordrende terræner i verden.

Den helt nye Ford Ranger Raptor fås fra 373.390 kr.

Læs meget mere om den nye Ford Ranger Raptor.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark