Gå til indhold
Tænk hvis man kunne printe en bil

Blogindlæg -

Tænk hvis man kunne printe en bil

Med en ny teknologi kan Ford printe bildele lettere og hurtigere end ved traditionelle metoder. 

At fremstille bildele kan være svært og dyrt, især hvis det er prototyper. Hvis man følger de traditionelle metoder, kan processen være lang. Man kan ofte vente måneder bare på at få værktøjet, der skal bruges til fremstilling af prototyperne. Først herefter går det rigtige arbejde i gang med at producere prototypen.

Ford er begyndt at undersøge mulighederne for at 3D-printe bildele, og er derfor begyndt at bruge Stratasys Infinite Build 3D-printeren, som den første bilproducent nogensinde.

Printeren er i stand til at printe bildele af enhver størrelse og form. Endda billigere og hurtigere end ved traditionelle metoder. Dette er banebrydende inden for produktionen af biler. Både ved produktion af prototyper og dele i små mængder. 

”Med Infinite Build-teknologien er vi nu i stand til at printe større værktøj, samlinger og dele, hvilket gør os mere manøvredygtige i designiterationer”, fortæller Ellen Lee, Fords Technical Leader for Additive Manufacturing Research. ”Vi er begejstrede over at have adgang til Stratasys’ nye teknologi, så den nye produktionsmetode af bildele kan optimeres til de høje krav”. 

Printning med 3D kan i fremtiden være en stor fordel ved bilproduktion. Man kan producere lettere dele, hvilket kan føre til en bedre brændstoføkonomi. 

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark