Gå til indhold
Så blev der ro på bagsædet

Nyhed -

Så blev der ro på bagsædet

Internet i bilen kan fremover holde passagerer og børn underholdt på vejen.

Alle forældre kender det – børnene sidder på bagsædet og er utålmodige, og det samme spørgsmål bliver stillet hele tiden – ”Er vi der snart?”. Dette spørgsmål kan snart blive skiftet ud med ”Øv, er vi der allerede?”.

I en tid hvor adgang til internettet er vigtigere end nogensinde før, går Ford og Vodafone sammen om at tilbyde et indbygget internet i Fords biler på tværs af Europa. Og ikke nok med, at det kan underholde børnene på turen, kan det også bruges sammen med FordPass Connect. Med FordPass applikationen kan man låse bilen på afstand og tjekke praktiske informationer som brændstofniveau, dæktryk, batteriliv. Hvis man glemmer hvor man har parkeret, kan man finde bilen på et virtuelt kort.

Det indbyggede internet kan også give biler bedre mulighed for at kommunikere indbyrdes. Biler der indbyrdes kommunikerer sammen kan give bedre mulighed for selvkørende biler, reducere uheld og sørge for, at nødopkald automatisk bliver foretaget.

Se meget mere i det vedhæftede dokument. 

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark