Få vores nyheder på mail

Så blev der ro på bagsædet

Nyhed   •   Mar 06, 2017 13:30 CET

Internet i bilen kan fremover holde passagerer og børn underholdt på vejen.

Alle forældre kender det – børnene sidder på bagsædet og er utålmodige, og det samme spørgsmål bliver stillet hele tiden – ”Er vi der snart?”. Dette spørgsmål kan snart blive skiftet ud med ”Øv, er vi der allerede?”.

I en tid hvor adgang til internettet er vigtigere end nogensinde før, går Ford og Vodafone sammen om at tilbyde et indbygget internet i Fords biler på tværs af Europa. Og ikke nok med, at det kan underholde børnene på turen, kan det også bruges sammen med FordPass Connect. Med FordPass applikationen kan man låse bilen på afstand og tjekke praktiske informationer som brændstofniveau, dæktryk, batteriliv. Hvis man glemmer hvor man har parkeret, kan man finde bilen på et virtuelt kort.

Det indbyggede internet kan også give biler bedre mulighed for at kommunikere indbyrdes. Biler der indbyrdes kommunikerer sammen kan give bedre mulighed for selvkørende biler, reducere uheld og sørge for, at nødopkald automatisk bliver foretaget.

Se meget mere i det vedhæftede dokument. 

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.