Gå til indhold
Ny Ford Fiesta - tekniske specifikationer

Dokument -

Ny Ford Fiesta - tekniske specifikationer

Ford er klar med en helt ny Fiesta, der leverer køreglæde og komfort ud over det sædvanlige. Her kan du læse bilens tekniske specifikationer.
go to media item
Licens:
Creative Commons navngivelse
Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
Filformat:
.pdf
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford Motor Company afholder traditionen tro “Go Further-event”, hvor man præsenterer alt det nye og spændende, som Ford har at byde på. I år er en af de helt store nyheder, den helt nye Ford Fiesta, der blandt andet kommer i en Vignale-udgave.

Ford afslører ny Fiesta - og meget mere - ved Go Further

​Ford Motor Company afholder traditionen tro “Go Further-event”, hvor man præsenterer alt det nye og spændende, som Ford har at byde på. I år er en af de helt store nyheder, den helt nye Ford Fiesta, der blandt andet kommer i en Vignale-udgave.

Ford Fiesta fylder 40 år, og det er tid til den niende generation af den mest populære minibil i Europa. Den nye Fiesta er avanceret som få, udstyret med op til 15 assistancesystemer og kommer for første gang i en eksklusiv Vignale-version.

Verdenspremiere: Ny Fiesta er den mest avancerede minibil

Ford Fiesta fylder 40 år, og det er tid til den niende generation af den mest populære minibil i Europa. Den nye Fiesta er avanceret som få, udstyret med op til 15 assistancesystemer og kommer for første gang i en eksklusiv Vignale-version. Fiesta bliver endnu mere velkørende og fås med endnu flere økonomiske og moderne motorer.

Ford Fiesta - Årets største nyhed i miniklassen

Ford Fiesta - Årets største nyhed i miniklassen

Ford Fiesta er en af Danmarks bedst sælgende minibiler – og uovertruffen når det handler om køreglæde. Den nye Fiesta er klassens mest avancerede bil. Priserne starter ved kun 129.590 kr. og byder på et usædvanligt bredt modelprogram og mange udstyrsmuligheder.

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark