Gå til indhold
Ford Motor Company afholder traditionen tro “Go Further-event”, hvor man præsenterer alt det nye og spændende, som Ford har at byde på. I år er en af de helt store nyheder, den helt nye Ford Fiesta, der blandt andet kommer i en Vignale-udgave.
Ford Motor Company afholder traditionen tro “Go Further-event”, hvor man præsenterer alt det nye og spændende, som Ford har at byde på. I år er en af de helt store nyheder, den helt nye Ford Fiesta, der blandt andet kommer i en Vignale-udgave.

Pressemeddelelse -

Ford afslører ny Fiesta - og meget mere - ved Go Further

Ford Motor Company afholder traditionen tro “Go Further-event”, hvor man præsenterer alt det nye og spændende, som Ford har at byde på. I år er en af de helt store nyheder, den helt nye Ford Fiesta, der blandt andet kommer i en Vignale-udgave.

Ved Fords Go Further 2016 event i Køln havde Ford verdenspremiere på den nye Ford Fiesta, der blandt andet kommer i flere nye varianter – Vignale og Active crossover.

Jim Farley, som er Executive Vice President & President hos Ford Europa, havde sammen med Fords CEO, Mark Fields, fornøjelsen af at afsløre de nye versioner af den spritnye generation af Ford Fiesta foran 2.500 forhandlere, ansatte og journalister på Fords fabrik, hvor Ford Fiesta produceres.

Udover præsentationen af den nye Fiesta, bød Fords Go Further event på yderligere nyheder om Ford og virksomhedens fremtid. Følgende blev præsenteret:

  • Resultatet af en undersøgelse, der bekræfter potentialet for Fords teknologi inden for selvkørende biler, der skal forbedre livskvaliteten for kunderne. Derudover annoncerede Ford, at der næste år vil blive udført tests af selvkørende biler på europæiske veje
  • Helt nye udgaver af Ford Mustang – Black Shadow Edition og Blue Edition
  • ST-Line serien udvides med den nye Ford Edge ST-Line
  • En ny skelsættende teknologi, der kan deaktivere cylindere og give den prisvindende 1.0-EcoBoost-motor et endnu større forspring til konkurrenterne
  • LEGO-udgaver af de to Le Mans-vindere Ford GT (2016) og Ford GT40 (1966), som bliver en del af LEGO’s Speed Champions-serien

“For fire år siden lovede Ford ved det første Go Further event, at man ville skabe et mere agilt Ford Europa – med fantastiske produkter og nye teknologier. Det har vi leveret – og mere til – med talentfulde medarbejdere, innovativ tankegang og en brændende passion”, siger Farley. “Vi har leveret et helt nye SUV line-up. Vi har vendt markedet for højtydende biler på hovedet med Focus RS og Mustang. Vi har styrket vores position på markedet med vores prisvindende varebils-portefølje. Og så har vi sat en helt ny dagsorden for kompakte motorer med vores 1.0-liters EcoBoost motor – og så har jeg ikke engang nævnt den nye Fiesta endnu”.

Ikke én, men flere nye Fiesta’er

Ford afslørede flere unikke udgaver af den næste generation af Fiesta - den rå ST-Line, den elegante Vignale og den nye Active crossover. Derudover kommer den nye Fiesta også som Trend og Titanium. Begge udgaver bliver introduceret i Danmark til sommer. ST-Line, Vignale og Active Crossover kommer til landet på et senere tidspunkt.

Den nye Fiesta har et superskarpt design og et ergonomisk gennemført interiør indeholdende en 8” touchscreen med høj opløsning og Fords sofistikerede SYNC 3 infotainment-system. Som den første Ford kommer Fiesta til at levere lyd i særklasse med det fantastiske B&O PLAY Sound System.

Det udvidede Fiesta line-up tilbyder kunderne flere muligheder for at finde det helt rette match samtidig med, at det forstærker Fiestas i forvejen sporty karakter.

Læs den selvstændige presseinformation om Fords nye Fiesta 2017 i det vedhæftede materiale.

Smart Mobility øger livskvaliteten

En ny, europæisk Ford undersøgelse har afsløret, at bilister ser dét at køre igennem flotte landskaber, at snakke med familie og venner eller læse en bog, som de største fordele ved selvkørende biler.

Ford fortæller også, at man næste år vil påbegynde tests af selvkørende biler i Europa, så man ikke længere udelukkende tester i USA.

Fords vision om at være både bilproducent og mobilitetsvirksomhed bliver konstant forstærket. Som virksomhed forfølger Ford hele tiden alle muligheder for at udvide Ford Smart Mobility. Planen er, at Ford vil spille en afgørende rolle inden for connectivity (en betegnelse for at være et tæt forbundet samfund – fra et logistisk synspunkt), mobilitet, selvkørende biler, kundeoplevelsen og analyse af data.

Virksomheden er meget dedikeret til sin mission om at gøre selvkørende biler tilgængelige - og ikke mindst opnåelige for millioner af mennesker. Tidligere i år fremlagde Ford sine planer om at tredoble sin flåde af selvkørende testbiler – hvilket vil gøre Fords flåde til den største af sin art i bilbranchen.

Læs den selvstændige presseinformation om Smart Mobility i det vedhæftede materiale.

Helt særlige Mustang (ud)gaver til Europa

Ford præsenterede to helt nye specialudgaver af Ford Mustang med unik styling og lækkert udstyr – alt sammen udelukkende til Europa.

Den nye Ford Mustang Black Shadow Edition har en række unikke sorte detaljer som bl.a. 19” alufælge med Pony-emblem. Ford Mustang Blue Edition har derimod lækre detaljer i blå nuancer. Her kan bl.a. nævnes en lækker blå farve med sporty fartstriber.

Begge modeller fås med Fords 5.0 V8-motor med 421 hk og automatgear. Standardudstyret inkluderer det nye SYNC 3, varmeregulerende forsæder, førsteklasses lydsystem og lækker sort læderbeklædning af interiøret. Siden sommeren 2015, hvor den nye Mustang blev lanceret, har europæerne købt næsten 23.000 Mustang’er.

Læs den den selvstændige presseinformation om de nye Mustang’er i det vedhæftede materiale.

Den prisvindende 1.0-liters EcoBoost-motor overrasker igen

Fords ingeniører har gjort det igen. De har opfundet en teknologi, der kan deaktivere enkelte cylindere og dermed forbedre brændstofeffektiviteten og mindske CO2-udledningen. På den måde har man formået at effektivisere en allerede fremragende motor yderligere – uden at det påvirker ydeevnen. EcoBoost-motoren er den eneste 3-cylinders motor i verden med evnen til at deaktivere cylindere.

Læs den selvstændige presseinformation om den nye EcoBoost-teknologi i det vedhæftede materiale.

Ford GT-legender bliver en del af eksklusiv LEGO-serie

Ford og LEGO Group har sammen formået at genskabe de to Le Mans-vindere - Ford GT fra 2016 samt Ford GT40 fra 1966. De bliver dermed en del den eksklusive LEGO Speed Champions-serie, der består af ikoniske racerbiler og gaderæsere.

De to legender går i dæksporene på de populære modeller, Ford Mustang og Ford F-150 Raptor, der allerede findes i LEGO-udgaver. Ford fejrer altså på flotteste vis den Le Mans-sejr, der kom præcis 50 år efter den ikoniske 1-2-3 sejr ved Le Mans 1966.

Ved afsløringen af de to biler deltog racerkørerne Dirk Müller, Andy Priaulx, Harry Tincknell, Olivier Pla og Stefan Mücke, som alle kørte Ford GT ved årets Le Mans. Både den nyeste Ford GT fra Le Mans 2016 samt raceren fra 1966 var på scenen ved Go Further.

Læs den den selvstændige presseinformation om Ford GT og LEGO i det vedhæftede materiale.

Transit Black Edition og Sport-udgaver

Endnu en nyhed på Fords Go Further er Ford Transit Custom Black Edition. Den bliver dog ikke tilgængelig i Danmark på nuværende tidspunkt. Transit Sport-udgaver er tilgængelig i Danmark i en kort og lang version. 

Læs den den selvstændige presseinformation om Transit nyhederne på Go Further i det vedhæftede materiale

Læs meget mere om alle Fords nyheder og nye produkter på gofurther.fordpresskits.com

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:
http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier


About Ford Motor Company

Ford Motor Company is a global automotive and mobility company based in Dearborn, Michigan. With about 203,000 employees and 67 plants worldwide, the company’s core business includes designing, manufacturing, marketing and servicing a full line of Ford cars, trucks and SUVs, as well as Lincoln luxury vehicles. To expand its business model, Ford is aggressively pursuing emerging opportunities with investments in electrification, autonomy and mobility. Ford provides financial services through Ford Motor Credit Company. For more information regarding Ford and its products and services, please visit www.corporate.ford.com.

Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 53,000 employees at its wholly owned facilities and approximately 68,000 people when joint ventures and unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 24 manufacturing facilities (16 wholly owned or consolidated joint venture facilities and 8 unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford på Geneve Motorshow 2017 er et festfyrværkeri af hurtige og sportslige Ford-modeller

Ford på Geneve Motorshow 2017 er et festfyrværkeri af hurtige og sportslige Ford-modeller

Den årlige internationale biludstilling i Genève er et festfyrværkeri af stærke og sportslige Ford-modeller – fra den glorværdige fortid og til den mindst lige så sprudlende nutid. Den nye Fiesta ST med trecylindret EcoBoost-motor med 200 hk står sammen med resten af Ford Performance-modelprogrammet sammen med historiske og legendariske modeller som Le Mans-vinderen Ford GT fra 1966.

Relaterede events

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark