Gå til indhold
FORD FIESTA - 1

Billede -

FORD FIESTA - 1

Ny Ford Fiesta bygger på en 36-årig historie. Der er solgt mere end 15 millioner Fiesta på verdensplan. Med sit skarpe design, et stort fokus på kvalitet og en vifte af avancerede sikkerhedsfeatures og brændstofbesparende teknologier, begynder Ford Fiesta et nyt kapitel i historien som en af Fords mest succesfulde bilmodeller
go to media item
Licens:
Creative Commons navngivelse
Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
Filformat:
.jpg
Størrelse:
7240 x 5433, 4,87 MB
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

NY FORD FIESTA FÅR ACTIVE CITY STOP

NY FORD FIESTA FÅR ACTIVE CITY STOP

Den nye Ford Fiesta, som kommer til Danmark i begyndelsen af 2013, er udstyret med Active City Stop - Fords automatiske bremse-system til tæt by-trafik. Teknologien er lynhurtig. Systemet er i stand til at optage 15 billeder, beregne om den forankørende trafik er ved at bremse – eller er stoppet – og aktivere Fiestaens bremser hurtigere end føreren kan nå at blinke med øjnene.

Ford Fiesta fylder 40 år

Ford Fiesta fylder 40 år

En succes af de helt store. Der er ikke andre måder at sige det på, når det handler om Fords fremragende Fiesta. Den har nu været i uafbrudt produktion siden 1976, og hvad der startede som en praktisk og simpel bybil er udviklet til at være den luksuriøse og frække bil med klasseledende køredynamik, som i dag begejstrer kunderne verden over.

Privatleasing: Ford Fiesta til sensationel lav pris

Privatleasing: Ford Fiesta til sensationel lav pris

En af de mest populære minibiler i Danmark gør sig nu ekstra bemærket med et tilbud på privatleasing, som ligger på niveau med det, mange konkurrenter tager for leasing af en mikrobil. En luksuriøs Fiesta Titanium med den prisvindende EcoBoost-motor med hele 125 hk fås lige fra blot 1.995 kr./md. med en udbetaling på blot 4.995 kr.

Fiesta sælger som varmt brød

Fiesta sælger som varmt brød

​Ford Fiesta var i marts måned den bedst sælgende bil i Europa. Mere end 47.000 eksemplarer blev solgt på tværs af Europa.

Ford Fiesta i bil-battle i Go' Morgen Danmark

Ford Fiesta i bil-battle i Go' Morgen Danmark

Go’ Morgen Danmark på TV2 havde bil-battle på programmet her til morgen. Karsten Mayland Lemche fra FDM Motor afsagde dom mellem de to konkurrenter; Ford Fiesta vs. Toyota Yaris. Ford Fiesta tog sejren og fik flotte ord med på vejen... Se indslaget på TV2 Go' Morgen Danmark her: http://go.tv2.dk/morgentv/id-68286840.html

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark