Gå til indhold
FORD RANGER - 5

Billede -

FORD RANGER - 5

Den nye Ford Ranger er designet og udviklet til arbejde og fritid. Lastekapacitet og trækkræft er øget. Den cruiser nemt gennem vand, som er op til 80 cm dybt og samtidig er den udstyret med alle de køre- og komfort-features, som aktive ude-mennesker forventer af en terrængående multifunktions-bil. Se flere fotos på http://cvshow2012.fordmedia.eu/enhanced.htm#
  • Licens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
  • Af: Ford Motor Company
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 3500 x 2608,
Download

Emner

Tags

Pressekontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620 Fords online pressekit

Relaterede nyheder

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.