Gå til indhold
Første EcoSport kører af samlebåndet

Nyhed -

Første EcoSport kører af samlebåndet

Fords nye mini-SUV er i dag begyndt at rulle af samlebåndet i Craiova i Rumænien.

SUV-segmentet er steget massivt i popularitet – og er desuden også det størst voksende segment i Europa. Det totale salg af Fords SUV-modeller i Europa steg med 27 procent sidste år – det betyder at SUV-modellerne stod for hvert fjerde salg. Ford er nu klar med endnu en SUV, der vil indtage det danske marked i 2018. 

Ford EcoSport blev lanceret i Europa i 2014, men det er først med den nye version, at den får premiere i Danmark. Fords forhandlere fejrer lanceringen med Åbent Hus i starten af januar. 

Den nye EcoSport, Fords seneste bud på en kompakt mini-SUV, begynder at rulle af samlebåndet på fabrikken i Craiova i Rumænien i dag. Ford har på det seneste investeret 200 millioner Euro i fabrikken, der nu har mere end 3900 ansatte. 

”Vi har solgt mere end 150.000 Ford EcoSport i Europa siden den blev lanceret tilbage i 2014,” fortæller Steven Armstrong, Group Vice President & President, Europe, Middle East & Africa, Ford Motor Company ved ceremonien for EcoSports produktionsstart. ”Det er et stærkt segment for Ford og vi er stolte over, at den nye EcoSport skal bygges i Rumænien. Jeg tror helt og holdent på, at Craiova er det rette hjem til EcoSport med de engagerede ansatte og optimerede arbejdsgange, der er på fabrikken”. 

Rumæniens præsident Klaus Iohannis, premierministeren Mihai Tudose og andre toppolitiske figurer så spændt til, da den første Ford EcoSport kørte af samlebåndet.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark