Få vores nyheder på mail

Første EcoSport kører af samlebåndet

Nyhed   •   Okt 12, 2017 11:00 CEST

Fords nye mini-SUV er i dag begyndt at rulle af samlebåndet i Craiova i Rumænien.

SUV-segmentet er steget massivt i popularitet – og er desuden også det størst voksende segment i Europa. Det totale salg af Fords SUV-modeller i Europa steg med 27 procent sidste år – det betyder at SUV-modellerne stod for hvert fjerde salg. Ford er nu klar med endnu en SUV, der vil indtage det danske marked i 2018. 

Ford EcoSport blev lanceret i Europa i 2014, men det er først med den nye version, at den får premiere i Danmark. Fords forhandlere fejrer lanceringen med Åbent Hus i starten af januar. 

Den nye EcoSport, Fords seneste bud på en kompakt mini-SUV, begynder at rulle af samlebåndet på fabrikken i Craiova i Rumænien i dag. Ford har på det seneste investeret 200 millioner Euro i fabrikken, der nu har mere end 3900 ansatte. 

”Vi har solgt mere end 150.000 Ford EcoSport i Europa siden den blev lanceret tilbage i 2014,” fortæller Steven Armstrong, Group Vice President & President, Europe, Middle East & Africa, Ford Motor Company ved ceremonien for EcoSports produktionsstart. ”Det er et stærkt segment for Ford og vi er stolte over, at den nye EcoSport skal bygges i Rumænien. Jeg tror helt og holdent på, at Craiova er det rette hjem til EcoSport med de engagerede ansatte og optimerede arbejdsgange, der er på fabrikken”. 

Rumæniens præsident Klaus Iohannis, premierministeren Mihai Tudose og andre toppolitiske figurer så spændt til, da den første Ford EcoSport kørte af samlebåndet.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #