Gå til indhold
Forårets følgesvend: Spar op til 26.225 kr. på Focus Active Family

Nyhed -

Forårets følgesvend: Spar op til 26.225 kr. på Focus Active Family

Spar lige nu op til 26.225 kr. på Ford Focus Active Family, der kommer med Fords omfattende komfortpakke uden merpris.

Forårets eventyr med familen banker så småt på døren, og hvis du også har planer om at tage nemt og komfortabelt ud i det blå, har Ford sammensat den ideelle bil til formålet.

Resultatet er den eventyrklare Ford Focus Active Family*, som fås fra 205.060 kr. Focus Active Family er en skræddersyet kampagneudgave af Focus Active, som er piftet op med Fords populære og omfattende komfortpakke helt uden merpris.

Du får bl.a. øget siddehøjde med bedre udsyn, en stor og intuitiv 8” touchskærm med Apple CarPlay (også forberedt til Android Auto) og de offroad-egnede Drive Modes Slippery og Trail. Udstyrslisten tæller ligeledes intelligent fartbegrænser, så du altid overholder fartgrænsen, 2-zoners klimaanlæg, der er en ven i nøden i det omskiftelige danske vejr, og nøglefri fordøre og bagklap, så du ikke behøver fumle med bilnøglerne.

Derudover får du også foldbare sidespejle, regnsensor med automatisk nedblændeligt bakspejl og karakteristiske designdetaljer som 17” alufælge, sportssæder i Active-design, indstigningslister med Active-logo og meget mere.

Eventyrklar crossover med knivskarpe køreegenskaber
Ford Focus Active er crossover-varianten af den populære og prisvindende Ford Focus, som gjorde sig overlegent fortjent til titlen som Årets Bil i Danmark 2019.

Det betyder, at Focus Active har samme skarpe køreegenskaber, praktiske førerassistanceteknologier og rummelighed som Focus med den tilføjelse, at den også er optimeret til terrænkørsel med offroad-køreprogrammer, øget frihøjde og rå SUV-styling.

Hør nærmere hos din lokale Ford-forhandler og læs mere om tilbuddet på Ford.dk.

Læs mere om Focus Active i Fords komplette pressemeddelelse.

* Ford Focus Active Family: Energimærkning A+-A. Brændstoføkonomi: 15,6-20,8 km/l. CO2-udledning 124-145 g/km (WLTP). Tilbuddet gælder registreringer t.o.m. 31. marts 2020. Frapris på Focus Active inkl. komfortpakke: 231.285 kr. Frapris på kampagnemodellen Focus Active Family: 205.060 kr. Prisen er inkl. leveringsomkostninger på 4.080 kr.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark