Gå til indhold
Ford-fabrik klar med første Fiesta

Nyhed -

Ford-fabrik klar med første Fiesta

Produktionen af Fords spritnye Fiesta er begyndt – og det blev fejret.

Arvtageren til én af de mest populære minibiler er snart klar til sin debut. Produktionen er netop startet på fabrikken i Köln i Tyskland.

”Den ikoniske minibil med gode køreegenskaber og et sporty look er bare blevet bedre,” fortæller Jim Farley, Executive Vice President og President for Ford Europa. ”Den spritnye Ford Fiesta er blevet endnu bedre, med flere modelvarianter og mere avanceret teknologi”.

Ford har investeret €293 millioner til produktionen af den spritnye Fiesta. Den opdaterede produktionslinje gør, at der kan produceres flere end tidligere. Faktisk ruller der en spritny Fiesta af samlebåndet hvert 68. sekund – hvad enten det er den sporty ST-Line, en sofistikeret Titanium eller en luksuriøs Vignale. Næste år ruller også Fiesta Active samt Fiesta ST af samlebåndet i Köln. 

Læs mere om den nye Ford Fiesta her: http://www.ford.dk/personbiler/ny-fiesta

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark