Gå til indhold
Ford indgår samarbejde om selvkørende levering af dagligvarer

Nyhed -

Ford indgår samarbejde om selvkørende levering af dagligvarer

Selvkørende teknologi åbner helt nye døre i forhold til lettelsen af livets gøremål. Derfor har Ford indgået samarbejde med Walmart og Postmates omkring test af selvkørende levering af dagligvarer.

Efter at have overlevet en hård dags arbejde kan bare tanken om at forlade matriklen for at gå på indkøb virke ret udmattende, særligt hvis dagligvarebutikkerne er langt væk. Derfor har Ford nu taget første spadestik mod en fremtid, hvor man ikke selv behøver handle fysisk ind.

Ford samarbejder i forvejen med både nationale og internationale virksomheder i bestræbelsen på at optimere leveringstjenester med selvkørende teknologi, hvad end varen hedder tacos, blomster eller noget helt tredje. Og nu er tiden kommet til at undersøge, hvordan levering af dagligvarer kan udbrede adgangen til frisk mad og andre detailvarer i USA, hvor Ford i øjeblikket foretager omfattende test af selvkørende levering.

I den forbindelse har Ford indgået et samarbejde med den amerikanske supermarkedskæde Walmart og leveringstjenesten Postmates for at kunne levere dagligvarer, der spænder over alt fra bleer til dyrefoder og personlige plejeprodukter. Ford har i samarbejde med disse firmaer oprettet et pilotprogram, der i kraft af Postmates infrastruktur fungerer i forlængelse af Walmarts i forvejen eksisterende leveringsmuligheder.

Walmart oplever allerede i skrivende stund positiv tilbagemelding fra kunderne på dette område.

Inden udgangen af 2018 vil tjenesten være tilgængelig i 800 butikker fordelt på 100 storbyområder over hele USA. Næste år forventes antallet af leveringsdygtige butikker at være fordoblet.

I løbet af de næste måneder arbejder Ford intensivt på at identificere og løse de udfordringer, der hænger sammen med selvkørende levering.

Det forventes, at samarbejdet med Walmart vil styrke Fords positionering på markedet for selvkørende teknologi betragteligt.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark