Gå til indhold
Ford Transit Connect er Årets Varevogn

Nyhed -

Ford Transit Connect er Årets Varevogn

Ford Transit Connect er blevet kåret som Årets Varevogn til Auto Awards 2018.

Vinderen af Auto Awards’ varevognspris udgør en vigtig del af Fords bestseller-varebilsprogram i Danmark, som ud over Transit Connect rummer grundpillen Transit Custom, den kompakte Transit Courier og den store 2-tons Transit.

Transit Connect er sammen med Transit Courier netop blevet lanceret i Danmark med et fornyet design, mere sikkerhedsudstyr og bedre brændstoføkonomi – optimeringer, der alle har bidraget til, at Transit Connect er den naturlige vinder af prisen som Årets Varevogn.

Ford kunne for nylig tilmed meddele, at Danmarks bedst sælgende varebil og næstmest solgte bilmodel overhovedet i oktober var en Transit.

Ford løftede i september sløret for den stærkt opgraderede Transit med højere lasteevne, som kommer til Danmark i efteråret 2019.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark