Gå til indhold
Ford udpeger chef for elbilsproduktion i Europa

Nyhed -

Ford udpeger chef for elbilsproduktion i Europa

Ford udpeger Steve Hood som chef for produktionen af elbiler i Europa. Hood vil i en nyoprettet stilling være ansvarlig for udviklingen af strategi, forretningsmodeller og planer for elbiler og –tjenester, som understøtter Fords forberedelser på et tiltagende elektrificeret marked.

Oprettelsen af den nye stilling er led i Fords grundlæggende omlægning, der indebærer fokus på relevante bilmodeller, segmenter og tjenester, som kan skabe yderligere positionering og langsigtet rentabilitet.

”At have en dedikeret leder til udviklingen af elbiler i Europa er afgørende i en tid, hvor vi lægger virksomheden om for stærkere fodfæste i fremtiden, og vi byder Steve velkommen til holdet,” udtaler Steven Armstrong, direktør hos Ford Europa. ”I takt med at elbilsmarkedet tager fart, vil Steve arbejde tæt sammen med vores globale Ford Team Edison i bestræbelsen på at levere et vindende modelprogram, som er skræddersyet til vores europæiske kunder.”

På globalt plan investerer Ford 72 milliarder kroner i elektrificerede køretøjer frem til 2022. I Europa starter satsningen med en stationcar-udgave af Ford Mondeo Hybrid, som supplerer den eksisterende Mondeo Hybrid sedan.

I løbet af 2019 vil Ford introducere 48 volts mHEV-hybridbiler samt produktionsversionen af Ford Transit Custom PHEV. I løbet af 2020 vil Ford introducere en fuldelektrisk SUV med en forventet rækkevidde på mindst 480 km samt to andre fuldelektriske biler.

Hood kommer til at lede et integreret og multifunktionelt team dedikeret udelukkende til produktionen og udviklingen af elbiler – et team, der bliver sammensat i løbet af de kommende uger.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark