Gå til indhold
Gør myldretid til mødetid

Nyhed -

Gør myldretid til mødetid

Med den helt nye Tourneo Custom kan du og dine kolleger bruge tiden på vejen til at holde møde.

Ifølge en undersøgelse udført af Forbes, vurderer forretningsfolk et møde ansigt til ansigt som værende mere værdifuldt end fem videokonferencer, 10 telefonopkald eller 20 mails.* Flere og flere forretningsfolk vil i det kommende år bruge meget mere tid på landevejen, og nu gør Ford det muligt at gøre myldretiden til mødetid.**

Hvis man kører meget som et led i sit arbejde, vil tiden brugt på vejen kunne bruges til at holde møder med sine kolleger. Det er muligt i den helt nye Ford Tourneo Custom, der som den eneste i sin klasse byder på 6 individuelle sæder, der kan pege mod hinanden. 

”Rejsetid brugt på vejen med kolleger kan ofte ses som spildtid – men ikke når man skal fra A til B i i et luksuriøst mødelokale på hjul,” fortæller Peter Reyes, Vehicle Line Director i Ford Europa. ”Med den nye Tourneo Custom kan mange tidspressede medarbejdere bedre bruge tiden med kolleger til at forberede møder eller udveksle idéer, hvilket er optimalt for mange forretningsfolk”.

* https://i.forbesimg.com/forbesinsights/StudyPDFs/Business_Meetings_FaceToFace.pdf
** https://skift.com/2016/10/27/millennials-are-now-the-most-frequent-business-travelers/

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark