Gå til indhold
Har du et tæt forhold til din bil?

Nyhed -

Har du et tæt forhold til din bil?

Din bil spiller dine yndlingssange, foreslår pauser og fortæller hvilken vej du skal køre.

Eksperter mener, at biler snart vil være i stand til at gøre din hverdag meget lettere. Hvad enten den skal bestille take-away, når du er for træt til at lave mad eller spille din yndlingsmusik når du har lyst. Hvad med en bil, der husker dine venners og families fødselsdage? 

Ekspertener fastslår også, at alle nye biler vil have integreret stemmestyring i 2022*. Det næste skridt din bil tager er at lære at genkende din stemme, dit toneleje og dine ansigtsudtryk for at forudse dine behov. 

”Vi er godt på vej mod at udvikle biler, der kan opmuntre dig, give dig et godt råd med på vejen eller holde dig opmærksom på trafikken”, fortæller Fatima Vital, Senior Director ved Nuance Communications, der i samarbejde med Ford udvikler stemmestyringen til Fords system SYNC 3. 

Systemet SYNC 3 er allerede godt på vej til at lære dig bedre at kende. Ved hjælp af kommandoer som ”Jeg har brug for kaffe” eller ”Jeg skal tanke”, finder SYNC 3 en rute til nærmeste tank eller holdeplads. SYNC 3 er godt på vej til at være din personlige assistent. 

Inden længe kan din bil også give dig hjælpsomme forslag til turen hjem. Har du glemt mors dag, kan din bil foreslå at købe nogle blomster til hende. Er der meget tung trafik, kan din bil forslå en alternativ rute, der kan gøre dig mindre stresset.

* http://www.autonews.com/article/20170122/OEM06/301239846/alexa-do-i-need-a-virtual-assistant-in-the-car

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark