Gå til indhold
Højtflyvende teknologi højner sikkerheden for Ford-ansatte

Nyhed -

Højtflyvende teknologi højner sikkerheden for Ford-ansatte

Hvad nu hvis en simpel løsning kunne gøre det muligt at udføre vanskelige opgaver i 50 meters højde på en tiendedel af den tid, det normalt tager? Ansatte på Fords fabrik i Dagenham, Storbritannien, bruger droner til at inspicere svært tilgængelige områder.

Forestil dig, at en simpel løsning kunne gøre det muligt for dig at udføre vanskelige – men vigtige – opgaver på en tiendedel af den tid, det normalt ville tage. Forestil dig så også, at man fjerner sikkerhedsrisikoen ved at arbejde i højden. 

Sådan ser hverdagen nu ud hos de ansatte på Fords Dagenham Engine Plant i Storbritannien, der fremover bruger droner udstyret med et kamera, til at inspicere høje kranbaner, rørledninger og tagområder sikkert og effektivt.

Før i tiden blev inspektionsarbejdet på de 40 meter lange kranbaner udført med stilladser og arbejdsplatforme, der kan forlænges. Det tog mere end 12 timer at inspicere hvert enkelt område.

Men med fødderne solidt plantet på jorden og en GoPro-udstyret drone, kan hvert område nu inspiceres på blot 12 minutter. Hele fabrikken kan inspiceres på en enkelt arbejdsdag ved at inddele de utilgængelige områder, så fabrikkens faciliteter altid er velholdte og overholder de strenge sikkerhedsstandarder.

”Vi lavede sjov med idéen om at have en robot til at gøre vores arbejde, da vi fik en åbenbaring; ’Hvorfor ikke bruge droner i stedet?’”, fortæller Pat Manning, Machining Manager, Ford Dagenham Engine Plant. ”Vores kolleger skulle altid op i 50 meters højde for at kunne inspicere tag- og kranområder. Nu kan vi nå at inspicere hele fabrikken på én dag – uden risiko for vores kolleger, som bliver på jorden”.

Med den sparede tid, kan de ansatte ved Dagenham oftere udføre inspektioner uden at skulle lukke produktionen, da stilladser ikke længere er nødvendige.

Ford kigger på mulighederne for at indføre den højtflyvende teknologi i andre regioner og på Fords andre fabrikker.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark