Gå til indhold
Holdet er sat - Ford GT klar til sejr!

Nyhed -

Holdet er sat - Ford GT klar til sejr!

Holdet er sat - Ford GT klar til sejr!

Den er ny, den er vild og den er udviklet til at gentage forgængerens triumf for 50 år siden: At vinde det klassiske 24-timers Le Mans race.

Superbilen Ford GT, med mere end 600 hk, pakket ind i et letvægts carbon-chassis, er en racerbil med et mål. Og nu er kørerne også fundet. Otte erfarne racerkørere fra begge sin side af Atlanten.

I dag offentliggjorde Ford Chip Ganassi Racing, at Marino Franchitti, Stefan Mücke, Olivier Pla og Andy Priaulx skal køre den nye Ford GT i dette års udgave af FIA World Endurance Championship, som bliver indledt den 17. april på Silverstone-banen i England. Den 18. juni vil de fire udvalgte få følgeskab af Richard Westbrook, Dirk Müller, Joey Hand og Ryan Briscoe som indtil da har kørt GT’en gennem en række IMSA-løb på den anden side af Atlanten. Sammen skal de otte kørere forsøge at køre én af de to deltagende Ford GT’ere til sejr i Le Mans

“Jeg blev forelsket allerede første gang jeg testede GT’en og den er svær at slippe, når først man har siddet bag rattet. Ford har bygget en fantastisk racerbil”, siger en optimistisk Marino Franchitti.

Læs mere I den engelske pressemeddelelse, som er vedhæftet.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:
http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford GT i racertrim indtager World Endurance Championship på Silverstone-banen i april 2016

Ford GT i racertrim indtager World Endurance Championship på Silverstone-banen i april 2016

Ford GT vil ikke kun imponere som superbil til gadebrug, når den i 2016 introduceres på markedet, for med sin racerinspirerede opbygning var det naturligt for Ford Performance sideløbende at udvikle en dedikeret racerudgave.To af de specialbyggede biler med over 600 hk vil stå klar til de indledende runder af FIA World Endurance Championship (WEC) på Silverstone-banen i England i april 2016.

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark