Gå til indhold
​Mød YouTuber Eiqu Miller i ny Ford Fiesta i weekenden

Nyhed -

​Mød YouTuber Eiqu Miller i ny Ford Fiesta i weekenden

Mød YouTuber Eiqu Miller i ny Ford Fiesta

Kig forbi Brdr. Hosbond FordStore i Aalborg og mød YouTuberen Eiqu Miller til Åbent Hus og lancering af den spritnye Ford Fiesta

Har du også gået og tænkt over, hvad en YouTuber egentlig laver? Hvad går det ud på? Hvordan ser en YouTubers arbejdsdag ud?

Nu får du muligheden for at møde en af de helt store i sit felt – og følge en YouTubers dagligdag helt tæt på! I forbindelse med lanceringen af den spritnye Ford Fiesta, inviterer Brdr. Hosbond FordStore i Aalborg til Åbent Hus den 2.-3. september. ”Meet’N Greet” YouTuberen Eiqu Miller, der til dagligt følges af mere end 200.000 unge – og som er ligeså trendy og underholdende som den spritnye Fiesta. Eiqu Miller er kendt for sine daglige vlogs og underholdende videoer.

Tag dine børn under armen den 2. september kl. 12 og kom ned og mød YouTuberen Eiqu Miller, som lader dig få indblik i dagligdagen som YouTuber og arbejdet bag hans videoer. Måske har dine børn selv et ønske om at starte en YouTube-kanal og mangler lige det sidste skub til at komme i gang. Eiqu vil også inspirere og give tips til hvordan man kan komme i gang. Har du spørgsmål, svarer Eiqu Miller med glæde.

Du vil helt sikkert gå herfra med et smil på læben, en autograf og en selfie eller to med Eiqu Miller.

Mange siger, at YouTubere er vores tids entreprenører og pionerer. De tager en idé og gør den underholdende og tilgængelig for alle. YouTubere kan sammenlignes med Fords grundlægger Henry Ford, der havde en idé om at gøre bilen tilgængelig for alle og gjorde den til virkelighed ved introduktionen af samlebånd i produktionen, så priserne faldt drastisk.

Udviklingen af YouTubere og deres følgere er steget eksplosivt gennem de seneste 10 år og i dag har nogle YouTubere flere følgere end mange TV-kanaler. YouTubere brugere deres dagligdag som udgangspunkt for deres videoer.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Regions

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark