Gå til indhold
Ford Fiesta - Årets største nyhed i miniklassen

Pressemeddelelse -

Ford Fiesta - Årets største nyhed i miniklassen

Ford Fiesta er en af Danmarks bedst sælgende minibiler – og uovertruffen når det handler om køreglæde. I starten af september kan forhandlerne præsentere en helt ny og stærkt forbedret udgave af den velkørende Fiesta. Den nye Fiesta er klassens mest avancerede bil. Priserne starter ved kun 129.590 kr. og byder på et usædvanligt bredt modelprogram, mange udstyrsmuligheder og kombineret med den prisvindende EcoBoost-motor indtager den nye Fiesta en overlegen position i klassen.

Ford Fiesta er en succes af de helt store. I mere end 40 år har den velkørende minibil fra Ford vist retningen i klassen, og kunderne har fra starten været vilde med den fremragende Fiesta. Selv gennem de seneste år, hvor et generationsskifte har været på vej, har Fiesta formået at fastholde positionen som en af de mest populære minibiler i Danmark, og i 2016 lå den i top 10 over de mest solgte biler i Danmark med hele 4.471 eksemplarer. Nu gør de danske Ford-forhandlere klar til at lancere en helt gennemgribende ny generation af Fiesta. Det sker ved åbent hus-arrangementer over hele landet den 2. og 3. september.

Den nye Fiesta er skabt til endnu engang at revolutionere klassen for minibiler, men den avancerede Ford er også udviklet til at tage det bedste fra tidligere Fiesta-generationer: Den forbliver kompakt med en længde på 404 centimeter, men har et design, som leder tankerne hen på en mere moden og luksuriøs bil. Den er samtidig mere stilrent indrettet og kan udstyres med et utal af aktive sikkerhedssystemer. Det eneste Ford ikke har pillet ved, er køreglæden og smilet der holder hele køreturen. 

Stort udvalg – fra den fornuftige Trend til luksusmodellen Vignale

Ford revolutionerer miniklassen ved at lancere usædvanligt forskellige og unikke udgaver af den nye Fiesta. Det handler ikke bare om forskelle i udstyr, men om vidt forskellige oplevelser og varierende design. Kunderne kender i forvejen de veludstyrede Fiesta Trend- og Titanium-versioner, som også denne gang er rygraden i Fiesta-modelprogrammet, men dertil kommer den dynamisk stylede Fiesta ST-Line, den luksuriøse Fiesta Vignale (med en unik proces omkring køb og ejerskab med kunden i centrum). I 2018 kommer den rå og crossoverinspirerede mini-SUV Fiesta Active og den hurtige og hidsige topmodel Fiesta ST med en helt ny EcoBoost-motor med hele 200 hk. 

Ford præsenterer også en version eksklusivt til det danske marked – Ford Fiesta B&O PLAY Edition med et lækkert og nyskabende audiosystem fra B&O PLAY.

Ford Danmark forventer stor interesse omkring den velspillende Fiesta B&O PLAY Edition. Den kommer ikke alene med det lækre audiosystem, specifikt tilpasset Fiesta, men kunderne kan også tage den vanedannende lyd med ud af bilen. I Fiesta B&O PLAY Edition** følger nemlig et sæt B&O PLAY H7-høretelefoner med.
Ford er det eneste bilmærke hvor man vil kunne opleve lyden af det lækre B&O PLAY audiosystem. B&O PLAY-modellen er baseret på den luksuriøse Titanium-version og kommer i 200 eksemplarer. Motoren i Fiesta B&O PLAY er den dynamiske EcoBoost-motor med 100 hk.
Går man forgæves efter Fiesta B&O PLAY Edition kan man trøste sig med at den fede lydoplevelse heldigvis også kan tilkøbes som audiopakke til andre Fiesta-versioner. 

Ved lanceringen i september introduceres Fiesta Trend og Fiesta Titanium. Basismodellen Trend fås med tre eller fem døre og med en nyudviklet 1,1-liters benzinmotor med 70 hk (3-dørs) eller 85 hk (5-dørs) samt den nøjsomme dieselmotor 1,5 TDCi med 95 hk. Væsentligt udstyr som fjernbetjent centrallås, Lane Keeping System, radio/CD, Bluetooth og el-ruder er standardudstyr. Den forventet meget populære Fiesta Titanium føjer dertil udstyr som 16” alufælge, læderrat, Ford SYNC 3 med en 6,5” touch screen, automatisk nødopkald og meget mere – kombineret med benzinmotoren med 85 hk eller den prisvindende EcoBoost-benzinmotor på 1 liter med 100 eller 125 hk.
Vignale og ST-Line versionerne af den nye Fiesta introduceres i oktober. 

Fiesta ST-Line er dynamisk stylet med 17” alufælge og skørter, og den har sportsundervogn for at gøre det dynamiske komplet. Den fås som den nye Fiesta Vignale med den kraftige 1,0 EcoBoost med hele 140 hk. Fiesta Vignale er en usædvanligt luksuriøs minibil med dellæder på sæderne, SYNC 3 med en 8” touch screen og unik styling. Fiesta Vignale er i lige så høj grad en oplevelse som en bil.
Fiesta Active åbner ligeledes et nyt kapitel i Fiesta-historien. Med hævet undervogn, plastbeskyttelse på karrosseriet og tagbøjler er den klar til eventyr, selv når asfalten mangler. Mere information om Fiesta Active følger tættere på lanceringen i foråret 2018, og det samme gælder den Ford Performance-udviklede Fiesta ST med en ny 1,5-liters motor med hele 200 hk.

Den nye Fiesta til priser fra kun 129.590 kr. med fokus på sikkerhed 

Sikkerhed har altid været en prioritet for Ford. Den nye Ford Fiesta kommer f.eks. med Lane Keeping System, fartbegrænser og Hill Start Assist som standard. Samtidig er førerassistancepakkerne med yderligere udstyr attraktivt prissat, så det ikke kan betale sig at lade være. Førerassistancepakke 1 til 4.650 kr. kommer med Pre-Collision Assist, adaptiv fartpilot og farveskærm i instrumentpanelet. Førerassistancepakke 3 til 6.250 kr. indeholder BLIS, Cross-Traffic Alert, førerovervågning, automatisk fjernlys og trafikskiltegenkendelse.
Ford Fiesta fik 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhedstest.

Priserne for den nye Fiesta starter ved 129.590 kr.* for Fiesta 1,1 S/S Trend med tre døre og 70 hk. Merprisen for fem døre og 15 hk er 13.630 kr. Trend-modellen med dieselmotor fås til 176.490* kr. Titanium-versionen, der som standard er med fem døre, fås som 1,1 S/S med 85 hk til priser fra 155.750 kr.*, men mange vil vælge Fiesta Titanium 1,0 EcoBoost med den prisvindende turbomotor med 6 gear i version med 100 hk til kun 164.540 kr.* Læg dertil en førerassistancepakke 1 og du har alt det udstyr i sikkerhed, som du kan drømme om – og til en samlet pris på 169.190 kr.* 

De spændende nye udgaver af Fiesta er forbløffende veludstyrede til trods for yderst rimelige priser. Den dynamiske Fiesta ST-Line starter ved 162.970 kr. med 85 hk – og med den stærkeste udgave af den anerkendte 1,0 EcoBoost-benzinmotor med hele 140 hk er prisen blot 186.040 kr. Denne motor går som sagt igen i den nye luksusmodel Fiesta Vignale, som fås fra 199.500 kr.

Læs meget mere om den nye Fiesta på Fords hjemmeside – og oplev den hos forhandlerne til åbent hus den 2. og 3. september.

*Alle priser er ekskl. leveringsomkostninger.
** Fiesta B&O PLAY Edition med tilhørende B&O PLAY H7 kommer til Danmark i et begrænset antal på 200 stk.
* Priserne opdateret pr. 23/9 

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier


About Ford Motor Company

Ford Motor Company is a global company based in Dearborn, Michigan. The company designs, manufactures, markets and services a full line of Ford cars, trucks, SUVs, electrified vehicles and Lincoln luxury vehicles, provides financial services through Ford Motor Credit Company and is pursuing leadership positions in electrification, autonomous vehicles and mobility solutions. Ford employs approximately 202,000 people worldwide. For more information regarding Ford, its products and Ford Motor Credit Company, please visit www.corporate.ford.com.

Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 52,000 employees at its wholly owned facilities and approximately 66,000 people when joint ventures and unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 24 manufacturing facilities (16 wholly owned or consolidated joint venture facilities and eight unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark