Gå til indhold
Ny Ford Fiesta fås i fem forskellige versioner - noget for enhver smag
Ny Ford Fiesta fås i fem forskellige versioner - noget for enhver smag

Pressemeddelelse -

Nu kan den skarpeste bil i miniklassen privatleases - ny Ford Fiesta til kun 2.195,- om måneden

Ford Fiesta er rykket op i en ny klasse. En helt ny model med en usædvanlig kombination af luksus, dynamik, komfort og sikkerhed, som ikke tidligere er set i klassen. 


Allerede nu kan de danske Ford-forhandlere tilbyde den nye supermini på privatleasing, og det bliver i hele to attraktive versioner: Den meget økonomiske Fiesta 1,5 TDCi Trend med dieselmotor, som kører hele 28,6 km/l i gennemsnit til kun 2.195 kr. om måneden - og den stærke og veludstyrede Fiesta 1,0 EcoBoost Titanium med benzinmotor til blot 2.595 kr. om måneden. Udbetalingen er for begge varianter på kun 4.995 kr.


Konkurrencen i klassen for minibiler er intens, hård og ubarmhjertig. Nye modeller dukker op med jævne mellemrum, og tilbuddene bliver flere og flere. Men en model står ud som noget særligt blandt alle minibilerne, og det er Ford Fiesta. Mere end 40 års arbejde med at videreudvikle, forfine og perfektionere har gjort Fiesta til den usædvanligt komplette og attraktive minibil, den er i dag. Fiesta er en af de absolut mest populære i sin klasse på verdensplan, i Europa – og i Danmark, hvor kunderne elsker det friske design, de kompakte og by-venlige mål og selvfølgelig de for klassen unikke køreegenskaber, som bygger på forståelse for både komfort og dynamik.

Nu kommer der en helt ny Ford Fiesta. Ford har taget al erfaringen, alt det bedste fra de tidligere Fiesta-generationer og har skabt en endnu bedre Fiesta. En Fiesta som bevarer alt det, kunderne elsker, men også har fået langt mere luksus, infotainment og sikkerhed indbygget. Den nye Fiesta er ikke bare en minibil, den er en supermini.

Markedets nyeste og skarpeste i miniklassen står allerede hos forhandlerne til priser fra meget konkurrencedygtige 129.990 kr., men den nye Fiesta fortjener også at blive taget godt imod på markedet for privatleasing, som Ford fokuserer skarpt på i Danmark. Derfor er Ford nu klar med stærke privatleasingtilbud på den nye supermini.

To stærke Fiesta-pakker fra 2.195 kr. om måneden
Fiesta er mere voksen, veludstyret og velkørende end nogensinde før, og der er rigtig mange muligheder for at udstyre den med avanceret teknologi og store mængder komfortudstyr. Det betyder imidlertid ikke, at det er nødvendigt at sætte krydser i ekstraudstyrslisten, for Ford har valgt to veludstyrede Fiesta-modeller som grundlag for leasingtilbuddet: Fiesta 1,5 TDCi Trend og Fiesta 1,0 EcoBoost Titanium. Kunderne kan dermed vælge mellem Fiesta med benzin- eller dieselmotor.

Med en månedlig ydelse på lave 2.195 kr*. efter en udbetaling på kun 4.995 kr., er den nye Fiesta 1,5 TDCi Trend en bil, der på alle måder får pengene til at række langt – uden at man skal undvære det, der gør det sjovt og behageligt at køre bil. Dieselmotoren sikrer en fremragende økonomi, og den månedlige ydelse er yderst konkurrencedygtig. Trend-varianten med fem døre er udstyret med aircondition, elbetjente og opvarmede sidespejle, 16” stålfælge, radio med 4,2” skærm, USB-indgang, vognbaneassistance og meget mere.

Fiesta Titanium er endnu mere veludstyret. Den starter med at imponere allerede, når man nærmer sig. 16” alufælge med 10 eger, tågeforlygter med kromringe, LED-kørelys, LED-baglygter og grill med kromindlæg stjæler billedet med det samme og viser, at der er skruet op for elegancen. Når døren åbnes, kommer det lækre læderrat med knapper til betjening af bl.a. Bluetooth og talestyring, det helt nye SYNC 3-infotainmentsystem med 6,5” touchscreen, den indirekte LED-belysning, sportssæderne til syne i den rummelige kabine. Vognbaneassistent, Aircondition, USB-indgang og elruder foran er selvfølgelig også standard i Fiesta Titanium, selv om den månedlige leasingydelse er på kun 2.595 kr.* Udbetalingen er også her meget overkommelig med 4.995 kr., og det samme gælder ekstra kilometer; 5.000 kilometer ekstra om året koster eksempelvis kun 200 kr. om måneden.

Skulle man alligevel have lyst til mere i Titanium, om det er luksus, lyd eller sikkerhed, kan der frit plukkes fra listen med ekstraudstyr. Merprisen per måned er lav, for lidt ekstra skal ikke koste meget ekstra. Førerassistancepakke 1, som omfatter Pre-Collision automatisk nødbremsesystem, aktiv fartpilot og kørecomputer med 4,2” farvedisplay koster kun 122 kr. om måneden, mens Audiopakke 3 til 195 kr. om måneden vil være det ultimative for dem, som sætter pris på fantastisk lyd i bilen. Som den eneste bil fås Fiesta med et B&O PLAY-lydanlæg, udviklet af den anerkendte producent og tilpasset lige netop Fiesta for at give en fuldendt oplevelse af musikken. B&O PLAY med 10 højttalere og surround sound er som den store 8” touchscreen med krystalklar grafik med i Audiopakke 3.


Udstyret med intet mindre end Årets Motor
Under motorhjelmen på den nye Fiesta EcoBoost ligger en prisvindende perle af en motor. Det er Fords EcoBoost-benzinmotor på 1 liter, en trecylindret turbomotor som har taget kunder, motorjournalister og eksperter med storm, siden den kom frem. Den kompakte og sparsommelige EcoBoost-motor er usædvanligt afbalanceret og stærk, og derfor har den hvert år siden 2012 vundet den prestigefulde pris for Engine of the Year (Årets Motor), som kåres af en stor international jury af anerkendte motorjournalister. I 2017 er den kåret som bedste motor i sin klasse.

I den version af Fiesta Titanium, som Ford-forhandlere nu tilbyder på privatleasing fra kun 2.595 kr. om måneden, ligger den meget populære udgave af 1,0 EcoBoost-motoren med en ydelse på 100 hk. Turboen sørger for, at hele 170 Nm er til stede fra lave omdrejninger, og kraftoverskuddet giver både behagelig og sikker kørsel. Motoren er kombineret med en helt ny manuel gearkasse med seks trin, som er en af årsagerne til, at Fiesta 1,0 EcoBoost kan køre 23,3 km/l i snit.

Seks trin i gearkassen er usædvanligt for en minibil med en nøjsom dieselmotor, men det er lige præcis hvad Fiesta 1,5 TDCi Trend byder på for at gøre kørslen så fleksibel som muligt. Gearkassen er som mange andre elementer med til at sænke brændstofforbruget, og den 85 hk stærke dieselmotor, en støjsvag og muskuløs motor, har et imponerende gennemsnitsforbrug på 28,6 km/l. CO2-udledningen er i snit så lav som 82 gram per kilometer.

Den nye Fiesta står klar til prøvetur i weekenden den 2. og 3. september hvor der afholdes åbent hus hos alle Ford forhandlere.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dkFords nyhedsbrev

Fotos og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

* Finansieringsdetaljer

FORD FIESTA TREND 1,5 TDCi 85HK 5D: YDELSE PR. MÅNED: 2.195 KR. UDBETALING: 4.995 KR. LEASINGPERIODE: 36 MD. ÅRLIG KØRSEL: 10.000 KM. SAMLET BETALING I PERIODEN: 84.015 KR.

Privatleasing via Ford Privatleasing. Leasingydelsen er inkl. serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger. Ekskl. dæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof. Mulighed for tilkøb af yderligere kilometer. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Tilbuddet gælder til og med 30/9 2017 og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Ford Privatleasing. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet.


FORD FIESTA TITANIUM 1.0 100HK ECOBOOST: YDELSE PR. MÅNED: 2.595 KR. UDBETALING: 4.995 KR. LEASINGPERIODE: 36 MD. ÅRLIG KØRSEL: 10.000 KM. SAMLET BETALING I PERIODEN: 98.815 KR.

Privatleasing via Ford Privatleasing. Leasingydelsen er inkl. serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger. Ekskl. dæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof. Mulighed for tilkøb af yderligere kilometer. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Tilbuddet gælder kun nye biler bestilt fra fabrikken og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Ford Privatleasing. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet.

# # # 

Related links

Emner

Kategorier


About Ford Motor Company

Ford Motor Company is a global company based in Dearborn, Michigan. The company designs, manufactures, markets and services a full line of Ford cars, trucks, SUVs, electrified vehicles and Lincoln luxury vehicles, provides financial services through Ford Motor Credit Company and is pursuing leadership positions in electrification, autonomous vehicles and mobility solutions. Ford employs approximately 203,000 people worldwide. For more information regarding Ford, its products and Ford Motor Credit Company, please visit www.corporate.ford.com.

Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 52,000 employees at its wholly owned facilities and approximately 66,000 people when joint ventures and unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 24 manufacturing facilities (16 wholly owned or consolidated joint venture facilities and eight unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

En sikker vinder – ny Ford Fiesta viser styrke og får de maksimale fem stjerner i Euro NCAP crashtest

En sikker vinder – ny Ford Fiesta viser styrke og får de maksimale fem stjerner i Euro NCAP crashtest

Med en omfattende sikkerhedspakke får den nye generation af Fords populære minibil fem stjerner i crashtest hos den uafhængige europæiske organisation Euro NCAP. Nyskabende opbygning af karrosseristrukturen og klasseledende aktive sikkerhedssystemer som vognbaneassistent med Lane Departure Warning og Lane Keeping Aid er med til at sikre det fremragende resultat for den nye Fiesta

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark