Gå til indhold
Se den nye Mustang Bullitt hædre den originale model fra 1968

Nyhed -

Se den nye Mustang Bullitt hædre den originale model fra 1968

Den nyligt lancerede Ford Mustang Bullitt agerer nu hovedperson i en stilren video, der oser af underspillet coolness og trækker tråde til originalmodellen, som Bullitt hædrer.

Ford Mustang Bullitt tipper med hatten til filmen ’Bullitt’ fra 1968, hvor Steve McQueen sad bag rattet i den ikoniske Ford Mustang GT Fastback fra samme år og fræsede San Franciscos gader tynde i en af filmhistoriens mest episke biljagter, som varer intet mindre end 10 minutter.

I forbindelse med Mustang Bullitts lancering i Danmark har Ford Danmark fået lavet en video af det kreative film- og tv-produktionsselskab Make Sense Film. Resultatet er en video, der indkapsler Bullitt-modellens underspillede, muskuløse træk på fornem manér med et stilbevidst og melankolsk visuelt udtryk.

Rammerne dannes blandt andet med blåtonede nuancer, detaljerede skud af Bullitts særlige features, langsom klipning og ikke mindst en drømmelignende sekvens, hvor specialudgaven står side om side med originalen – elementer, der alle komplementerer Bullitts særlige DNA og giver en snert af San Franciscos gader.

Læs mere om Ford Mustang Bullitt i Fords pressekit.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark