Gå til indhold
Ladet på den nye Ranger er indrettet så pladsen udnyttes endnu mere optimalt.
Ladet på den nye Ranger er indrettet så pladsen udnyttes endnu mere optimalt.

Pressemeddelelse -

Den nye Ford Ranger er spækket med smarte og praktiske funktioner

Med den nye Ranger har Ford skabt den ultimative Ranger til dato. Ford løfter nu sløret for pickuppens mange nye funktioner, der gør kundernes hverdag endnu nemmere.

Forud for lanceringen af den nye Ranger har Ford indsamlet erfaring fra flere end 5.000 pickup-ejere og afholdt adskillige workshops over hele verden for at kunne skabe den perfekte pickup til kunderne. Flere af de smarte og anvendelige nye funktioner er derfor blevet udviklet efter konkrete ønsker fra kunderne, uanset om bilen skal bruges til krævende arbejdsopgaver af håndværkere eller når familien skal på eventyr.

- Vi har virkelig formået at spække den nye Ranger med en masse nye funktioner, der opmuntrer og inspirerer kunderne til at gøre det, de elsker og ikke mindst udvide deres horisont, siger Gary Boes, Enterprise Product Line Management director, Ford Global Trucks.

Værksted på hjul
Den nye Ford Ranger er udviklet sådan, at kunderne nu har endnu nemmere ved at få adgang til deres materialer på ladet af bilen, mens pladsen samtidig er endnu bedre udnyttet.

 • Det nye integrerede trin bag bagdækkene har skabt en stabil og optimal måde at klatre op i ladet. Trinnet er fastgjort direkte i forlængelse af ladet, så kunderne nu slipper for at kravle op via bilens bagdæk for at få adgang til ladet uden at åbne bagklappen.
 • Ny belysning hjælper kunderne med at finde udstyr eller materialer, der kan gemme sig i mørke ved at oplyse ladet eller 360-grader omkring bilen. Sidstnævnte er en smart funktion, der kan indstilles i FordPass-appen. Det er også muligt at tænde konkrete belysningszoner, hvis man for eksempel kun ønsker lys foran bilen. Det er særlig anvendeligt i situationer, hvor man vil sikre sig, at man har fået alt sit udstyr med og ikke efterlader noget.

 • Den nye og lette bagklap kan åbnes og lukkes med en enkelt hånd, men fungerer derudover også som mobilt arbejdsbord. Bagklappen er designet til særlig at hjælpe håndværkere eller andre, der kan have gavn af at have adgang til et arbejdsbord. To skruetvinger er designet til at fastholde byggematerialer som for eksempel træ, mens udvalgte modeller har en indbygget lineal, der gør det hurtigt at foretage opmåling.

 • Kunderne kan uden problemer bruge elektrisk værktøj som for eksempel en boremaskine eller andet ved at blot at forbinde det til bilens strømforsyning. Med en kapacitet på 400 watt er det muligt at strømforsyne alt fra en lille ovn, en elektrisk køleboks, smartphone eller computer.

Mere end 150 slags ekstraudstyr er tilgængeligt til den nye Ranger, hvilket giver kunderne rig mulighed for at skabe præcis den pickup, der imødekommer deres behov.

Fleksibelt og funktionelt lad
Ladet på den nye Ranger har flere funktioner, der gør det nemt og hurtigt for kunderne at indrette sig, så de får mest muligt ud af opbevaringspladsen i deres pickup.

- Det er min opgave at tænke som vores kunder og integrere de funktioner, vores kunder har behov for. Faktisk er det den mest givende del af mit job – at tale med kunder, lære deres behov at kende, udvikle en løsning og så implementere den. Og uanset om vores kunder er gør-det-selv folk, ejere af små virksomheder eller noget helt tredje, så forventer de alle et lad, der er funktionelt, bekvemt og holdbart, siger Anthony Hall, Ranger vehicle engineering manager.

 • De flytbare lastdelere giver for eksempel mulighed for at skabe mindre rum, der kan opbevare små genstande, som kunderne tidligere har opbevaret inde i bilens kabine. • Med et lad på 1.233 liter er det muligt for kunderne at opbevare alt fra byggematerialer til den helt store oppakning, når familien skal på eventyr i naturen. Ranger er blevet udvidet med 50 mm i bredden, hvilket umiddelbart ikke lyder af meget, men i det store billede gør forbedringen en kæmpe forskel – særlig på ladet. For eksempel vil kunderne nu være i stand til at transportere genstande som en krydsfinerplade eller en palle i fuld størrelse. Længden på ladet er mellem 1.544 mm. til 2.305 mm. afhængig af bilens variant. *

 • Et nyt indvendigt lastdelersystem på ladet giver kunderne mulighed for nemt at tilpasse og fastgøre forskellige typer last. Skinnerne har justerbare kroge, der kan flyttes og fastgøres ni forskellige steder på skinnerne. Derudover har Ranger seks permanente kroge i ladet, der er en særlig stor hjælp, hvis kunderne for eksempel ønsker at fastgøre last under kørsel.

 • Ranger XL har desuden udvendige surrekroge uden på ladet, der kan være praktiske, hvis man ønsker at fastspænde last oven på ladet med reb eller snor. Ranger Wildtrak er udstyret med særlige langsgående skinner i aluminium, der har samme længde som ladet.

 • Et særlig slidstærkt plastmateriale beskytter ikke kun ladets bund og sider, men også pickuppens bagklap, der nemt udsættes for skader under på- og aflæsning.

 • Et elektrisk ladrulledækken er også tilgængeligt. Det kan rulles op og i med brug af en nøgle, inde fra kabinen i instrumentbrættet eller ved at anvende en knap placeret i ladet. Det stopper helt automatisk i tilfælde af modstand, hvis der for eksempel sidder et stykke træ eller anden last i klemme. Langs siderne af det elektriske rulleladdækken er der desuden monteret greb, der kan anvendes til at fastgøre for eksempel cykler, ski, kajakker, campingudstyr eller lignende.

 • Designet på pickuppens tag gør det muligt at montere tagbøjer eller andet tilbehør. Den nye Ranger kan have taglast på op til 350 kilo (statisk) og 85 kilo (dynamisk). For eksempel er det muligt at montere et tagtelt.

Se alle de fede nye funktioner i videoen her:

Fords europæiske kunder kan bestille den nye Ranger i slutningen af 2022, mens de første leveringer forventes i begyndelsen af 2023. Den nye Ranger kommer i udgaverne XL, Sport og Wildtrak. Priser samt hvilke modeller der vil blive introduceret på det danske marked, bliver offentliggjort i løbet af 2022.

* Last- og lastekapacitet er begrænset af vægt og vægtfordeling.

# # #

Følg Ford på MynewsdeskFord.dkFacebookInstagramLinkedIn

Fotos og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Alle ovenstående informationer er gældende for tidspunktet, hvor den pågældende pressemeddelelse er udgivet. Informationerne kan ændre sig ligesom specifikationer og funktioner i pressemeddelelserne kan variere fra marked til marked. Ford Danmark forpligter sig ikke til at opdatere disse udsagn.

Emner

Kategorier


About Ford Motor Company
Ford Motor Company is a global company based in Dearborn, Michigan, that is committed to helping build a better world, where every person is free to move and pursue their dreams. The company’s Ford+ plan for growth and value creation combines existing strengths, new capabilities and always-on relationships with customers to enrich experiences for and deepen the loyalty of those customers. Ford designs, manufactures, markets and services a full line of connected, increasingly electrified passenger and commercial vehicles: Ford trucks, utility vehicles, vans and cars, and Lincoln luxury vehicles. The company is pursuing leadership positions in electrification, connected vehicle services and mobility solutions, including self-driving technology, and provides financial services through Ford Motor Credit Company. Ford employs about 186,000 people worldwide. More information about the company, its products and Ford Motor Credit Company is available at corporate.ford.com.

Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 43,000 employees at its wholly owned facilities and consolidated joint ventures and approximately 55,000 people when unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 14 manufacturing facilities (10 wholly owned facilities and four unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark