Gå til indhold
Ford Kuga Vignale
Ford Kuga Vignale

Pressemeddelelse -

Ford Kuga Vignale – det nyeste medlem af Fords Vignale-familie

Ford præsenterer nu sin fjerde luksusmodel i den eksklusive Vignale-modelrække, Kuga Vignale. Den sportslige SUV er den fjerde model til at bære navnet, der signalerer luksus, stil og skræddersyet kundeservice. I 2015 blev Mondeo Vignale introduceret i de danske FordStores, i år udvides porteføljen med S-MAX Vignale, Edge Vignale og altså den nye Kuga Vignale, der har premiere på Goodwood Festival of Speed i England. Til det spektakulære arrangement kan man opleve alt fra én af Ford GT Le Mans-racerne til de nye ST-Line-modeller

  • Den endelige produktionsudgave af Kuga Vignale kommer til salg i Danmark senere i år og vil kunne fås med højtydende og sparsommelige motorer
  • Fra udelukkende at omfatte Mondeo Vignale i 2015 vokser modelprogrammet allerede i år med den rummelige familiebil S-MAX Vignale, den store SUV Edge Vignale og Kuga Vignale
  • Vignale-modellerne er kendetegnet ved en høj grad af luksus og håndværksmæssige finesser, der fremhæves af eksklusive materialer og aktiv støjdæmpning
  • Vignale er et helstøbt koncept, som rummer en usædvanlig grad af personlig og let tilgængelig service – med både kundens liv og bilen i centrum
  • Den nye Kuga Vignale præsenteres på Goodwood Festival of Speed, hvor man også kan opleve Ford Performance-modelprogrammet, de nye ST-Line-modeller, verdensstjernen og stuntkøreren Ken Block og Le Mans-raceren Ford GT #66

Ford Vignale er mere end et brand og mere end blot luksuriøse biler. Vignale er den fuldendte oplevelse, hvor kunderne køber en omfattende løsning med personlig og perfektioneret kundeservice og en palette af muligheder. Åbningen af fem dedikerede FordStores* med smagfuldt indrettede Vignale Lounges i 2015, hvor kunderne møder særligt uddannede og stærkt dedikerede Vignale Relationship Managers, har indledt en ny æra for Ford.

Den nye æra startede med den smukke Ford Mondeo Vignale, den første eksklusive Vignale-model. Siden da er det gået stærkt med introduktion af en af markedets mest gennemført luksuriøse familiebiler, S-MAX Vignale og premieren på Vignale-udgaven af Fords nye store SUV, Edge, som senere i 2016 vil kunne bestilles i Danmark.

Nu tager Ford Vignale endnu et vigtigt skridt i jagten på at tilbyde luksus og eksklusive materialer i kombination med overlegen kunde- og oplevelsesservice: Den nye Kuga Vignale.

Luksus, dynamik og nøje udvalgte materialer

Den endelige produktionsudgave af Kuga Vignale har netop nu premiere på den spektakulære Goodwood Festival of Speed i England. Kuga Vignale er i sig selv et spektakulært indslag, baseret på den faceliftede Kuga, der kommer til Danmark senere i 2016. Med en sans for materialer og detaljer, som er så godt som uset i klassen, står den dynamiske SUV i den smukke Vignale Milano Grigio-metallak med perleeffekt og unikke designelementer som den særlige hexagon-grill som en af de absolut mest luksuriøse – og samtidig velkørende – kompakte SUV-modeller på markedet.

”Vores nye Ford Kuga Vignale er et direkte resultat af den voksende trend med luksus-SUV’er, og den repræsenterer det absolut bedste fra Ford – med premiumdesign, eksklusive materialer og håndværksmæssig høj kvalitet. Vi ser et stort potentiale i at udvide den øvre del af vores produktportefølje og samtidig tilbyde særlige og skræddersyede services, som kan leve op til de voksende krav, som vores kunder stiller,” siger Roelant de Waard, vicepræsident for Marketing, Salg & Service hos Ford Europa.
Den nye Kuga Vignales luksuriøse karakter fortsætter naturligvis i kabinen. Sæderne er betrukket med quiltet Windsor-læder i bedste kvalitet i den, for Vignale, unikke Cashmere-tone. På toppen af instrumentbordet og på dørsiderne finder man smukt forarbejdet sort læder med prominente syninger. Som i resten af Vignale-modelprogrammet er det nye og meget intuitive Ford SYNC 3 med 8” touchscreen standard i Kuga Vignale.

Hver eneste Vignale-model bliver gennemgået og håndpoleret af specialuddannede medarbejdere på Fords produktionsanlæg i Valencia, og det gælder selvfølgelig også den nye Kuga Vignale. Topmoderne laser- og kamerateknologi støtter eksperternes trænede øjne, og den kombination sikrer, at selv den mindste fejl i lakering, karrosserisamlinger og syninger aldrig slipper gennem nåleøjet. Efter denne minutiøse gennemgang bruger specialisterne mere end to timer på at håndpolere hver eneste bil for at opnå den perfekte skinnende effekt i lakken.

Med den faceliftede Kuga som udgangspunkt, siger det sig selv, at den nye Kuga Vignale bliver en både dynamisk, karakterfuld og yderst komfortabel oplevelse – en luksus-SUV for hele familien og en køremæssig nydelse for chaufføren. Netop køreoplevelsen og overhalingsevnen fremhæves af, at den dynamiske SUV fås med kraftfulde motorer.

Den overlegne 1.5 EcoBoost fås med 182 hk, kombineret med det intelligente firehjulstræk iAWD (Intelligent All Wheel Drive) og automatgearkasse med seks trin. TDCi-dieselmotorerne fås i et endnu bredere udvalg: 2.0 TDCi med 150 hk med manuel gearkasse i forbindelse med forhjulstræk. Den stærke topmodel, 2.0 TDCi med 180 hk har som standard iAWD og Powershift-gearkasse.

Fords iAWD-system giver et fremragende vejgreb, særligt når vejbanen er fugtig. Systemet kan fordele kræfterne helt gnidningsfrit på under 20 millisekunder.

Den nye Ford Kuga Vignale vil, som den større Edge Vignale, kunne bestilles i Danmark senere i 2016. På www.ford-vignale.com kan man nu konfigurere og nærstudere de forskellige valgmuligheder omkring Ford Vignale.

En festival for alle sanser i England

Den nye Ford Kuga Vignale præsenteres på den legendariske Goodwood Festival of Speed i England i disse dage, og den er en del af en omfattende kavalkade af spændende tilskuermuligheder fra Ford for dem, der besøger den årlige begivenhed, der emmer af fest- og fartglæde.

Til det fantastiske arrangement passer en af de nye Ford GT Le Mans-racere fra det netop overståede Le Mans, som Ford som bekendt gik sejrrigt ud af. Man kan opleve Ford GT #66, der deltog i løbet med Marino Franchitti og Dirk Müller bag rattet til den traditionelle Goodwood Hillclimb.

Verdensstjernen og stuntlegenden Ken Block, der også har deltaget i udviklingen af den nye Ford Focus RS, er også med i Ford-teamet på Goodwood, hvor han kører i bilen fra hans seneste Gymkhana-succesvideo, der er blevet set over 300 millioner gange på nettet, Fiesta ST RX43 med 650 hk.

Ford præsenterer også sine nye ST-Line-modeller med sportsligt design på Goodwood – Fiesta ST-Line er allerede til salg i Danmark, mens en introduktion af Focus ST-Line og Mondeo ST-Line på det danske marked endnu ikke er fastlagt.

Endelig vil man kunne opleve den voldsomme Raptor-udgave af den store pickup F-150 med Ben Collins, kendt som ”The Stig” fra Top Gear, og en Ford Mustang RTR med 735 hk i hænderne på drift-stjernen Vaughn Gittin Junior.

Du kan se meget mere om Goodwood Festival of Speed på det online pressekit.

*De fem FordStores findes i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Esbjerg

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:
http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier


About Ford Motor Company
Ford Motor Company is a global automotive and mobility company based in Dearborn, Michigan. With about 201,000 employees and 67 plants worldwide, the company’s core business includes designing, manufacturing, marketing, financing and servicing a full line of Ford cars, trucks, SUVs and electrified vehicles, as well as Lincoln luxury vehicles. At the same time, Ford is aggressively pursuing emerging opportunities through Ford Smart Mobility, the company’s plan to be a leader in connectivity, mobility, autonomous vehicles, the customer experience and data and analytics. The company provides financial services through Ford Motor Credit Company. For more information regarding Ford and its products worldwide or Ford Motor Credit Company, visitwww.corporate.ford.com.

Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 53,000 employees at its wholly owned facilities and approximately 68,000 people when joint ventures and unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 24 manufacturing facilities (16 wholly owned or consolidated joint venture facilities and 8 unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark