Gå til indhold
Ford @ Geneva Motor Show: Ford præsenterer udvidet Vignale-program, faceliftet Kuga og Fiesta ST200

Pressemeddelelse -

Ford @ Geneva Motor Show: Ford præsenterer udvidet Vignale-program, faceliftet Kuga og Fiesta ST200

Ford stiller med et bredt spektrum af nyheder på Geneva International Motor Show. Den schweiziske by danner rammen om premieren på den faceliftede SUV Kuga med SYNC 3, den stærkeste Fiesta nogensinde med 200 hk, en bred vifte af nyheder omkring luksuskonceptet Vignale – og for første gang kan man opleve både racerudgaven og gadeversionen af den nye superbil Ford GT

Ford gør alt andet end at holde sig tilbage på den vigtige internationale biludstilling i Genève, der åbner for pressen den 1. marts og tager imod publikum fra den 3. til den 13. marts. En lang række forskellige nyheder vil blive præsenteret på Fords stand i hal 5 i det store Palexpo-center midt i Genève.

På udstillingens første dag vil Ford Europas CEO og bestyrelsesformand Jim Farley åbne ballet med en pressekonference på Ford standen kl. 13.00.

Sjældent har bredden i nyhederne været så stor, som den er det på Ford-standen: Jim Farley vil vise den stærkt forbedrede SUV Kuga med det nye stemmestyrede infotainmentsystem SYNC 3, den nye Fiesta ST200 med 200 hk, en udvidelse af det luksus- og lifestyleorienterede Vignale-koncept med nye ydelser og modeller og muligheden for for første gang at se den nye Ford GT i versioner både til bane og vej.

Vignale indtager scenen

Den 1. marts står klart i Vignale-konceptets tegn på Fords stand. Standen vil rumme flere Vignale-premierer, både helt nye modeller og en udvidelse af det stærkt kundeorienterede koncept.

Efter at have introduceret det omfattende Vignale-program med Mondeo Vignale og skræddersyet service i dedikerede Ford Stores, går Ford nu endnu videre med Vignale. I Genève står hele fire nye Vignale-modeller klar til at imponere med smukt design og luksuriøs indretning. S-MAX Vignale, Edge Vignale og Mondeo Vignale med fem døre står alle i produktionsklare versioner, mens en fremtidsvision vises i form af Kuga Vignale Concept.

Den stærke premiumkarakter, allerede set på Mondeo Vignale, ses tydeligt på Edge Vignale og S-MAX Vignale. Både den nye SUV og S-MAX har smukke 19” polerede alufælge, særlige kromdetaljer og ikke mindst det handskebløde Windsor-læder i den veludstyrede kabine. Edge Vignale, S-MAX Vignale og Mondeo Vignale, også i den nye hatchbackversion med fem døre, vil have det helt nye infotainmentsystem med stemmestyring, SYNC 3, som standard.

Som et bud på en fremtidig Vignale-model vil man på standen kunne finde en konceptmodel baseret på den nyeste udgave af Kuga, Fords dynamiske SUV. Kuga Vignale Concept i lakeringen Vignale Palazzo Pearl, en unik perlemorslignende lak, står med en unik læderkabine, der også dækker instrumentpanel, dørsider og bagagerum.

Ford udvider ikke kun Vignale-konceptet med nye modeller, men også med nye services til det i forvejen omfattende program, som giver personlig service til kunderne – både i de dedikerede Ford Stores med specialindrettede Vignale Lounges og via telefonisk kontakt. Fremover vil Vignale-kunder over hele Europa nyde godt af en dedikeret og personlig service.

Kuga med nyt design, nye motorer og SYNC 3

Fords populære SUV Kuga vil ikke blot optræde som Vignale Concept på standen i Genève, men også i den for nyligt præsenterede form med stærkt revideret design, nye motorer og infotainmentsystemet SYNC 3.

Udover et ændret design kommer Kuga med to nye motorer, der giver en perfekt balance mellem ydelse og økonomi: 1,5 TDCi-dieselmotoren med 120 hk og 1,5 EcoBoost-benzinmotoren, ligeledes med 120 hk.

Læs den for nyligt udsendte pressemeddelelse med alle informationer om premieren på Ford Kuga på Mobile World Congress på https://www.mynewsdesk.com/dk/ford-motor-company

Ford Performance opgraderer Fiesta ST

Den 2. marts er der sport på programmet på Ford-standen i Genève. For første gang vil det være muligt at se nærmere på to beslægtede og alligevel meget forskellige udgaver af den helt nye superbil, Ford GT: på den ene side racerudgaven, der i år begynder at indtage alverdens racerbaner i FIA World Endurance Championship (WEC), bl.a. 24 timers løbet Le Mans, på den anden side udgaven til gadebrug, der fra sidst på året vil solgt i et begrænset antal. På standen kan man møde fire Ford Chip Ganassi Racing Le Mans-kørere: Stefan Muecke, Olivier Pla, Andy Priaulx (fra WEC) og Dirk Müller (fra IMSA).

Der bliver ingen begrænsninger på den nyeste tilføjelse til den sportslige del af Fords modelprogram. Den nye Fiesta ST200 er en raffineret udgave af den i forvejene særdeles dynamiske og afbalancerede Fiesta ST, og som navnet antyder, har ST200 200 hk – op fra 182 hk i ST. Den højere ydelse resulterer i markant bedre mellemaccelerationstider, så 50-100 km/t nu klares på 5,2 sekunder, 1,2 sekunder hurtigere end i ST. Opgraderingen akkompagneres af den unikke eksteriørfarve Storm Grey, matsorte alufælge og nye interiørdetaljer som sølvfarvede kontrastsyninger.
Fiesta ST200 lanceres dog ikke i Danmark pt.

Læs flere detaljer om alle Fords nyheder på Genéve og se mange flere billeder på Ford@Geneva online press kit

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:
http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier


About Ford Motor Company
Ford Motor Company is a global automotive and mobility company based in Dearborn, Mich. With about 199,000 employees and 67 plants worldwide, the company’s core business includes designing, manufacturing, marketing, financing and servicing a full line of Ford cars, trucks, SUVs and electrified vehicles, as well as Lincoln luxury vehicles. At the same, Ford is aggressively pursuing emerging opportunities through Ford Smart Mobility, the company’s plan to be a leader in connectivity, mobility, autonomous vehicles, the customer experience and data and analytics. For more information regarding Ford, its products worldwide or Ford Motor Credit Company, visit www.corporate.ford.com.

Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 53,000 employees at its wholly owned facilities and approximately 68,000 people when joint ventures and unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 24 manufacturing facilities (16 wholly owned or consolidated joint venture facilities and 8 unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

​Ford @ Mobile World Congress: Ny avanceret Ford Kuga med SYNC 3 debuterer på Mobile World Congress i Barcelona

​Ford @ Mobile World Congress: Ny avanceret Ford Kuga med SYNC 3 debuterer på Mobile World Congress i Barcelona

Selvfølgelig skal man tale til sin bil – og ikke blot som et udslag af almindelig distraktion på farten - men tale så det rent faktisk bliver forstået – af bilen. Det er virkelighed med tredje generation af Fords stemmestyrede infotainmentsystem, SYNC 3, som bliver præsenteret i dag sammen med den helt nye Ford Kuga på verdens største messe for mobil teknologi, Mobile World Congress, i Barcelona.

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark