Gå til indhold
Ford slår dørene op til fem FordStores i Danmark - moderne bilhuse med udvidet fokus på den digitale kundeoplevelse og et imponerende modeludvalg

Pressemeddelelse -

Ford slår dørene op til fem FordStores i Danmark - moderne bilhuse med udvidet fokus på den digitale kundeoplevelse og et imponerende modeludvalg

I de fem største byer i Danmark slår Ford dørene op til moderne og fremtidssikrede bilhuse med udvidet fokus på den digitale kundeoplevelse. I Danmark åbner FordStores i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Esbjerg

De fem nye FordStores er stedet, hvor kundeoplevelsen og stemningen er i top. De vil være Fords nye ansigt udadtil, og her vil kunderne kunne opleve det ypperste, Ford har at byde på. FordStores handler stadig om biler, men i lige så høj grad om at se, hvor meget Ford har at byde på – fra et bredt udvalg af alle Fords velkendte modeller – til de mere specielle som Mustang, ST-modellerne og Focus RS.

Det er også hos FordStore, at du kan opleve Fords Vignale Lounge, hvor Vignale Relationship Managers tager hånd om kunderne og præsenterer dem for den nye Mondeo Vignale. Den særlige Vignale Lounge er indrettet specifikt til at yde komplet service omkring den nye produktlinie.

”Vores ambition er, at de nye FordStores skal give en harmonisk oplevelse for kunderne, både i butikken og online, og give den bedste oplevelse i klassen. FordStores er det bedste af det bedste fra Ford og vil være de nye spydspidser for mærket i Europas største byer”, siger Gaetano Thorel, Ford Europas vicepræsident for marketing, og fortsætter: ”Mange kunder ankommer i dag til en bilforhandler med stor viden om mærket og produktet, og de forventer naturligvis at forhandleroplevelsen er netop det – en oplevelse.” 

Kundernes behov kommer først

Allerede i det øjeblik kunderne træder ind i de nye FordStores, er der fokus på den behagelige oplevelse – designet er indbydende og roligt, og zoneinddelingen gør det nemt og meget overskueligt at finde rundt, uanset om man har lavet grundig research hjemmefra eller kommer ind til forhandleren for bare at se sig omkring. Ved indgangen er der en hej-zone og ”spørg mig”-skilt. ”Oplevelses-zonen” giver nem adgang til alle informationer som f.eks. brochurer, farve- og indtræksprøver, tablets med produkt- og serviceindhold.

Alle Ford-modeller er stillet op, så de er nemme at sammenligne. SUV-modeller som Kuga og den kommende Edge vil stå sammen. Det samme vil sportsmodellerne Fiesta ST, Focus ST og den kommende Focus RS. De fem FordStores er samtidig de forhandlere, der fører den helt nye Mustang og de nye og eksklusive Ford Vignale-produkter, der i første omgang tæller den smukke og luksuriøse Mondeo Vignale.

Vignale Lounge – personlig service fra relationship managers

Som et ganske særligt område i de nye FordStores ligger Vignale Lounge. Dedikerede Ford Vignale Relationship Managers byder velkommen i en atmosfære indrettet til at komplementere Vignale-modellerne, hvor kunden vil føle sig unik, men samtidig også føle, at tiden bruges bedst muligt. 

De særlige Relationship Managers vil tage hånd om alt fra præsentation af Vignale til konfiguration af drømmebilen på et særligt bord, med touchskærm. Den virtuelle måde at præsentere produkterne på passer perfekt overens med graden af teknologi, der findes i Mondeo Vignale.

Vignale-konceptet er ret omfattende og slutter på ingen måde, når kunden modtager sin nye bil – som for øvrigt kan leveres på arbejdspladsen eller hjemmeadressen, hvis kunden ønsker det. Vignale omfatter on call-tjenester, personale der afhenter og afleverer bilen i forbindelse med service og mange flere elementer, der er med til at lette kundens hverdag. Se mere om Vignale og konceptet på den dedikerede hjemmeside.

Så det er en helt ny og imponerende oplevelse der venter kunderne, når de ankommer til de fem nye danske FordStores – et univers, der fokuserer på service, præsentation af hele Fords produktpalette og en ikke mindst en indbydende og afslappende stemning. 

De fem danske FordStores ligger i landets største byer. I København er det Andersen Biler A/S, i Aarhus er det Via Biler A/S, I Odense er det Autohuset Vestergaard A/S, i Aalborg er det Brdr. Hosbond A/S og i Esbjerg er det Bjarne Nielsen A/S.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:
http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier


Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 53,000 employees at its wholly owned facilities and approximately 68,000 people when joint ventures and unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 24 manufacturing facilities (16 wholly owned or consolidated joint venture facilities and 8 unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

About Ford Motor Company
Ford Motor Company, a global automotive industry leader based in Dearborn, Michigan, manufactures or distributes automobiles across six continents. With about 194,000 employees and 66 plants worldwide, the company’s automotive brands include Ford and Lincoln. The company provides financial services through Ford Motor Credit Company. For more information regarding Ford and its products worldwide, please visit www.corporate.ford.com.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark