Gå til indhold
Ford tilbage med stærke priser på privatleasing

Pressemeddelelse -

Ford tilbage med stærke priser på privatleasing

Den dynamiske Focus Stationcar med den prisvindende EcoBoost-motor til kun 3.095 kr. om måneden og den skarpe og veludstyrede Fiesta til priser fra blot 1.895 kr. om måneden viser, at Ford for alvor er tilbage på leasingmarkedet for private.

Ford Focus Stationcar er på mange måder den perfekte familiebil. Den er ikke kun rummelig og sikker, den er også udstyret med en prisvindende EcoBoost-motor, der gør den både suveræn i trafikken og yderst økonomisk. Læg dertil de roste og anerkendte køreegenskaber, som giver en helt uovertruffen komfort og dynamik, og man står med en bil, der står højt på rigtig mange danskeres ønskeliste.

Nu gør Ford det muligt for endnu flere danskere at invitere Focus Stationcar ind i familien: med en engangsudbetaling på blot 9.995 kr. og en leasingydelse på kun 3.095 kr. om måneden* for Focus Stationcar 1,0 EcoBoost Trend er man sikret en topmoderne og veludstyret bil, som kan klare alle familiens opgaver. Den skarpe pris viser for alvor, at Ford satser på leasing for private.

Den rummelige og dynamiske Focus Stationcar 1,0 EcoBoost Trend har under motorhjelmen den prisvindende EcoBoost-motor, som trods sin slagvolumen på 1 liter yder 125 hk og 170 Nm. Benzinmotoren har vundet titlen som International Engine of the Year, den bedste motor i verden, tre år i træk, og en af de mange overbevisende grunde til sejren er den fremragende brændstoføkonomi – i denne udgave af Focus Stationcar klarer den hele 20,8 km/l i gennemsnit og har en CO2-udledning på kun 110 gram per kilometer.

Ford har valgt, at den i forvejen rigtig veludstyrede Trend-variant af Focus Stationcar som standard skal komme med et opsigtsvækkende standardudstyr, der er næsten uhørt på leasingmarkedet for private. Således kommer Focus Stationcar 1,0 EcoBoost Trend med Ford SYNC II med Bluetooth, stemmestyring og automatisk nødopkald, den 8” store touch screen med indbygget navigation, klimaanlæg med to zoner og metallak. Udstyrsdetaljer som læderrat, fartpilot med hastighedsbegrænser og opvarmede forsæder er naturligvis også standard.

Ford stopper imidlertid ikke ved det attraktive tilbud på Focus Stationcar, men introducerer samtidig et usædvanligt godt tilbud på variabel privatleasing af den skarpe Fiesta.

Med en engangsudbetaling så lav som 4.995 kr. får man med Fiesta 1,0 Trend+ adgang til minibilsklassens mest velkørende model, og den månedlige leasingydelse er så opsigtsvækkende som designet. De første 12 måneder er ydelsen per måned på 2.895 kr., hvorefter den tager et kraftigt dyk til usædvanligt lave 1.895 kr. i de efterfølgende 24 måneder. Ford er yderst glade for at kunne præsentere et så prisbilligt tilbud, som gør det muligt for rigtig mange danskere at få egen bil.

Når man leaser den skarpe Fiesta, får man en økonomisk 1-liters benzinmotor med 80 hk, der givet et gennemsnitsforbrug på 23,3 km/l. Dertil kommer et omfattende standardudstyr med aircondition, Ford SYNC med Bluetooth og automatisk nødopkald, opvarmede forsæder, fjernbetjent centrallås, radio/CD-afspiller og det innovative Ford MyKey, der giver mulighed for at indstille den ene nøgle med bl.a. tophastighed og lydstyrke på audiosystemet, hvis der fx er en ung bilist i familien.

Læs mere om Fords aktuelle tilbud


# # #

*Privatleasing via Ford Privatleasing og EasyFleet. Leasingperiode 36 mdr. og 15.000 km årlig kørsel. Fast leasingydelse 36 mdr á kr. 3.095,00. Udbetaling kr. 9.995,00. Samlet betaling i perioden kr. 121.415,00. Priserne er inkl. serviceaftale, metallak, leveringsomkostninger og moms. FDM-kontrakt.

Leasingydelserne er faste og inklusive serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger. Ydelserne er ekskl. dæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof. Positiv kreditvurdering forudsættes. Tilbuddene er gældende så længe lager haves og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til EasyFleet. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Billederne er modelfoto og bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Kaskoforsikring og betaling via NETS er på krævet. Der opkræves 600 kr. i afleveringsgebyr til FDM.

**Privatleasing via Ford Privatleasing og EasyFleet. Leasingperiode 36 mdr. og 15.000 km årlig kørsel. Fast leasingydelse udgør 12 mdr. á 2.895 kr. og efterfølgende 24 mdr. á 1.895 kr. Udbetaling 4.998 kr. Samlet betaling i perioden 85.218 kr. Priserne er inkl. serviceaftale, leveringsomkostninger og moms. FDM-kontrakt.
Leasingydelserne er faste og inklusive serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger. Ydelserne er ekskl. dæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof. Positiv kreditvurdering forudsættes. Tilbuddene er gældende så længe lager haves og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til EasyFleet. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Kaskoforsikring og betaling via NETS er på krævet. Der opkræves 600 kr. i afleveringsgebyr til FDM.


# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dkFords nyhedsbrev

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:
http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier


Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 47,000 employees at its wholly owned facilities and approximately 66,000 people when joint ventures and unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 23 manufacturing facilities (12 wholly owned or consolidated joint venture facilities and 11 unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year FordMotor Company was founded. European production started in 1911.

About Ford Motor Company

Ford Motor Company, a global automotive industry leader based in Dearborn, Michigan manufactures or distributes automobiles across six continents. With about 187,000 employees and 62 plants worldwide, the company’s automotive brands include Ford and Lincoln. The company provides financial services through Ford Motor Credit Company. For more information regarding Ford and its products worldwide, please visit www.corporate.ford.com.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark