Gå til indhold
Den nye Transit Custom generation tilbyder blandt andet den 100 % elektriske E-Transit Custom.
Den nye Transit Custom generation tilbyder blandt andet den 100 % elektriske E-Transit Custom.

Pressemeddelelse -

Ny Transit Custom og Tourneo Custum: Elektrisk drivlinje og fede features

Fleksible bagsæder, elektriske skydedøre, 5G-modem og et mobilt kontor er blot nogle af de udvalgte features, Fords varebilskunder kan glæde sig over i de nye Transit Custom og Tourneo Custom. Med næste generation af de to varebiler er der noget for enhver smag til Fords europæiske varebilskunder, der kan bestille varebilerne fra i dag.

Der er meget at glæde sig til for de europæiske virksomheder med de nye Ford Transit Custom og Tourneo Custom varebiler. Begge har fået en overhaling og forkæler nu kunderne med endnu flere fede features, der er med til at optimere hverdagen.

Næste generation af Fords bedst sælgende varebil1
Ford Pro præsenterer sin mest omfattende Transit Custom-serie til dato med den næste generation af den populære varebil. Transit Custom-serien er fuldt integreret med Ford Pros digitale økosystem af blandt andet software og services, der hjælper virksomhederne med at optimere deres hverdag.

Den nye Transit Custom tilbyder en rummelig kabine med højteknologisk interiør – for eksempel en 13” touchskærm med Fords avancerede SYNC 4 infotainmentsystem2, der er drevet af et nyt 5G-modem, der taler sammen med Ford Pro Services. Varebilen har desuden et nyt og innovativt rat, der i løbet af kort tid kan omdannes til et bord og forvandle varebilens kabine til et mobilt kontor.

- Vores helt nye Transit Custom har nogle store sko at udfylde – Europas bedst sælgende varebil1 og den bedst sælgende bil på tværs af alle segmenter i Storbritannien sidste år. Vi har derfor virkelig skulle stå tidligt op for at levere en endnu bedre varebil til vores kunder. Den nye Transit Custom vil med sit nye design, digitale økosystem og innovative kundeløsninger være med til at redefinere vores kunders produktivitet, siger Hans Schep, general manager, Ford Pro, Ford Europa.

Varianterne med EcoBlue dieselmotorer er allerede i produktion med forventet levering i Europa i slutningen af 2023. Fords europæiske kunder kan desuden bestille et udvalg andre varianter – inklusiv plug-in hybrid-varianter, hvor de første forventes at blive leveret i foråret til næste år. Den 100 % elektriske E-Transit Custom kommer derefter med forventet levering i løbet af sommeren.

Læs mere om E-Transit Custom.

Designet til at levere en hidtil uset kundeoplevelse
Den nye Transit Custom-serie byder på mange fede features og udstyrspakker, der vil gøre hverdagen nemmere for Fords varebilskunder:

Mobile Office: Vipbart rat samt ekstra lys i varebilens loft sikrer gode arbejdsforhold på det improviserede arbejdskontor, mens særlige opbevaringsmuligheder mellem sæderne, kan rumme dokumenter og elektronik som en telefon og computer.

Fords ’Delivery Assist’: Denne feature hjælper leveringschauffører, som for eksempel udbringer pakkepost, med at optimere deres tid ved at automatisere noget af processen ved hver levering, hvor bilen kortvarigt skal stoppe, inden den kort efter kører videre til næste levering. Når Delivery Assist er slået til, vil havariblinket automatisk tændes, mens vinduer vil lukke og dørene låses, når føreren forlader bilen3 hver gang varebilen sættes i parkerings-mode.

Ford Pros Exit Warning teknologien3 giver chaufføren besked om nærgående trafikanter i travle gader, hvor det ikke er unormalt at være udfordret af andre trafikanter og cyklister der passerer, når chaufføren skal åbne døren og bevæge sig ud af bilen.

Mest omfattende Transit Custom serie til dato
Fords varebilskunder kan nemt konfigurere netop den varebil, der imødekommer deres behov. Den næste Transit Custom generation er tilgængelig med Ford EcoBlue motorer med 110 hk, 136 hk, 150 hk og 170 hk, der sammenlignet med den tidligere model reducerer CO2-emissionen med op til næsten seks procent4.

Manuelt gear med seks trin er standard på den nye Transit Custom, mens der er mulighed for at vælge automatgear med otte trin – denne muliggør en maksimal trækkapacitet på 2.800 kg5 og er tilgængelig i kombination af 136 og 170 hk.

Den helt nye Transit Custom Plug-In Hybrid kombinerer en 2,5 liters Atkinson-benzinmotor med et 11,8 kWh batteri og leverer en elektrisk rækkevidde på op til 54 km6. Med sine 2,3 kW udtag kan varebilen desuden ved hjælp af Pro Power Onboard funktionen oplade værktøj og udstyr.

Transit Custom har en lastevolume fra 5,8 – 6,8 kubikmeter og en nyttelast på op til 1.350 kg5. Varebilens maksimale lastlængde er på 3,450 mm, mens den maksimale anhængervægt er 2.740 kg7.

De mange Transit Custom varianter er med til at sikre, at kundernes mange behov imødekommes på tværs af alt fra lastebehov til valg af drivlinje og udstyrsniveau. Herhjemme er det muligt at bestille Transit Custom Van og Transit Custom Kombi i udstyrsvarianterne:

  • Ambiente (Kun Kombi)
  • Trend
  • Trail (Kun Van)
  • Sport (Kun Van)

Ford Tourneo Custom: Plads til den store familie
Den næste generation af Fords rummelige og fleksible minibus lanceres ligesom Transit Custom også i en ny og opdateret generation, som Fords europæiske kunder kan bestille fra i dag.

- Uanset om der er tale om en aktiv familietur i weekenden eller transfer til lufthavnen med stil, så er den nye Tourneo Custom et overbevisende valg med sine luksuriøse features og banebrydende design, der garanterer komfort for bilens passagerer, siger Hans Schep, general manager, Ford Pro.

Uanset kundernes ønske af drivlinje, så tilbyder den nye Tourneo Custom-generation fleksible bagsæder med et væld af mulige sammensætninger. Det giver med andre ord kunderne mulighed for at skabe siddepladser, der imødekommer netop deres behov.

Den nye generation af Tourneo Custom tilbyder desuden en række premium-funktioner – for eksempel elektriske skydedøre, fleksible bagsæder med mange konfigurationsmuligheder, panoramaglastag og B&O- lydsystem.

Komforten når blandt andet nye højder grundet modellens optimerede chassis med uafhængigt baghjulsophæng, der er med til at øge stabiliteten og kørekomforten.

Den nye Tourneo Custom er også fuldt integreret med Ford Pros digitale økosystem, der gør hverdagen nemmere for Fords varebilskunder. Ligesom Transit Custom kommer den nye Tourneo Custom også med 5G-modem som standard, der netop taler sammen med de mange services fra Ford Pro.

Mest omfattende Tourneo Custom serie til dato
Den nye generation af Tourneo Custom er den mest omfattende Tourneo Custom serie til dato. Den nye model er tilgængelig med den seneste generation af Ford EcoBlue dieselmotorer med henholdsvis 136 hk, 150 hk og 170 hk og er tilgængelig med et nyt otte trins automatgear eller med seks trins manuelt gear8.

Den 100 % elektriske E-Tourneo Custom er også en nyhed i Tourneo Custom-familien og er spydspidsen for den nye Tourneo Custom generation. E-Tourneo Custom forventes at blive introduceret til sommer næste år.

Læs mere om E-Tourneo Custom.

# # #

Følg Ford på
MynewsdeskFord.dk FacebookInstagramLinkedIn

Fotos og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

1 I et ton-segmentet i Østrig, Belgien, Storbritannien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Holland, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Rumænien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet og Tyskland.

2 Kør ikke, mens du er distraheret eller bruger håndholdte enheder. Brug stemmestyrede systemer, når det er muligt. Nogle funktioner kan være låst, mens varebilen er i gear. Ikke alle funktioner er kompatible med alle telefoner.

3 Førerassistentfunktioner er supplerende og erstatter ikke førerens opmærksomhed, dømmekraft og behov for at kontrollere bilen. Det erstatter ikke sikker kørsel. Se brugervejledningen for detaljer og begrænsninger.

4 Tidligere Ford Transit Custom generation, EcoBlue diesel, homologeret CO2-emission 152-318 g/km WLTP, homologeret brændstofeffektivitet 5,8-12,1 l/100 km WLTP.

5 Max trækvægt varierer baseret på last, varebilens konfiguration, tilbehør og antal passagerer.

6 Plug-In Hybrid homologeret CO2-emission 35-45 g/km WLTP, homologeret brændstofeffektivitet 1,6-2,0 l/100 km WLTP og ren elektrisk kørerækkevidde 48-54 km WLTP.

7 Max nyttelast kan variere og er desuden baseret på den enkelte bils tilbehør og konfiguration. Se mærket i varebilens dørfals for flere detaljer.

8 Ford Tourneo Custom, EcoBlue diesel, homologeret CO2-emission 192-234 g/km WLTP, homologeret brændstofeffektivitet 7,3-8,9 l/100 km WLTP.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående informationer er gældende for tidspunktet, hvor den pågældende pressemeddelelse er udgivet. Informationerne kan ændre sig ligesom specifikationer og funktioner i pressemeddelelserne kan variere fra marked til marked. Ford Danmark forpligter sig ikke til at opdatere disse udsagn.

About Ford Motor Company
Ford Motor Company (NYSE: F) is a global company based in Dearborn, Michigan, committed to helping build a better world, where every person is free to move and pursue their dreams. The company’s Ford+ plan for growth and value creation combines existing strengths, new capabilities and always-on relationships with customers to enrich experiences for customers and deepen their loyalty. Ford develops and delivers innovative, must-have Ford trucks, sport utility vehicles, commercial vans and cars and Lincoln luxury vehicles, along with connected services. The company does that through three customer-centered business segments: Ford Blue, engineering iconic gas-powered and hybrid vehicles; Ford Model e, inventing breakthrough EVs along with embedded software that defines exceptional digital experiences for all customers; and Ford Pro, helping commercial customers transform and expand their businesses with vehicles and services tailored to their needs. Additionally, Ford is pursuing mobility solutions through Ford Next, and provides financial services through Ford Motor Credit Company. Ford employs about 177,000 people worldwide. More information about the company and its products and services is available at corporate.ford.com.

Ford, a global American brand woven into the fabric of Europe for more than 100 years, is committed to freedom of movement that goes hand-in-hand with looking after the planet and each other. The company’s Ford+ plan, with Model e, Ford Pro and the Ford Blue business units is accelerating its European transformation to an all-electric and carbon neutral future by 2035. The company is driving forward with bold, new EVs, each one designed with European drivers in mind and innovating with services to help people connect, communities grow, and businesses thrive. Selling and servicing Ford vehicles in 50 individual European markets, operations also include the Ford Motor Credit Company, Ford Customer Service Division and 14 manufacturing facilities (eight wholly owned and six unconsolidated joint venture facilities) with four centres based in Cologne, Germany; Valencia, Spain and at our joint venture in Craiova, Romania and Kocaeli, Türkiye. Ford employs approximately 34,000 people at its wholly owned facilities and consolidated joint ventures and approximately 56,000 people including unconsolidated businesses across Europe. More information about the company, its products and Ford Credit is available at corporate.ford.com.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark