Gå til indhold
Tuning med fabriksgaranti – Ford Performance Parts til ST, RS og Mustang

Pressemeddelelse -

Tuning med fabriksgaranti – Ford Performance Parts til ST, RS og Mustang

Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en række specialister introduceres med fuld fabriksgaranti. De nye Ford Performance Parts tæller blandt andet motortuning, støddæmpere og kalibreringssæt.

Ford introducerer nu en lang række tekniske og mekaniske opgraderinger med fabriksgaranti til sine mest dynamiske og kraftigt motoriserede biler: de nye Ford Performance Parts betyder, at kunderne kan få gennemtestede, skræddersyede kvalitetsopgraderinger i bilen uden at skulle bekymre sig om holdbarhed og garantiforhold.

Ford Performance Parts er opgraderinger direkte udviklet til Performance-modellerne Fiesta ST, Focus ST, Focus RS og Mustang, og alle delene er godkendt af Ford. Ford Performance Parts tæller tuningdele og elementer til at ændre bilernes design, lyd og køreegenskaber, som kunderne ellers typisk ville skulle hente fra tredjepartsleverandører. Fra 1. januar 2018 kan de nu købes hos Ford-forhandlerne, hvor Fords teknikere hurtigt og sikkert sørger for montering – hvis ikke kunderne selv vælger at stå for montering eller installation. 

Ford Performance Parts blev for første gang præsenteret på biludstillingen i Essen, Tyskland, og den første bølge af dele vil brede sig til at omfatte cirka 70 særligt udviklede individualiseringsmuligheder og opgraderinger, som er godkendt af Ford.

”Ford er synonym med opnåelig performance. De nye Ford Performance Parts vil give entusiaster en endnu mere tilfredsstillende køreoplevelse. Kunder som køber modellerne fra Ford Performance, f.eks. Focus ST eller Mustang, er nogle af de mest krævende og kompetente bilister – og de fortæller os, at de vil have flere muligheder for at give køredynamikken, ydelsen og designet et personligt præg. Det er præcis derfor, vi har udviklet de særlige Ford Performance Parts,” siger Fabio Carafa, direktør for afdelingen for individualisering hos Ford Europa.

Ford Performance-organisationen blev skabt i 2014 som et innovationslaboratorium og testcenter med fokus på unikke højtydende biler, dele til biler, tilbehør og oplevelser for kunderne. For i endnu højere grad at vise, at Ford mener det alvorligt med Ford Performance i Europa, blev Leo Roeks tidligere på året udnævnt som direktør for Ford Performance i Europa. 

Specialudviklet og skræddersyet tuning
Ford Performance Parts er dele, som vil fremhæve den sportslige karakter og den præcise køredynamik i Ford Performance-modellerne. Det omfattende katalog byder på alt fra komponenter til opgradering af chassis og affjedring over nye dele til udstødningssystemer til motortuning og styling-elementer.

Det nye udstyr er udviklet i tæt samarbejde med anerkendte specialister som Roush, Borla, KW og Remus, og de er testet for ydelse og holdbarhed på locations, som er den ultimative stresstest for materialerne: Fords testbane i Lommel, Belgien, og på den krævende Nürburgring Nordschleife. Dele fra Ford Performance Parts er alle udstyret med et Ford-reservedelsnummer og langt de fleste er dækket af Fords garanti.

Den første bølge af opgraderinger præsenteret på Essen Motor Show inkluderer:

  • Ford Performance justerbart fjeder- og støddæmperkit, som giver op til 40 mm sænkning af undervognen og en optimering af dynamikken i køreegenskaberne. Det nyt kit er samlet på forhånd, og vælges det til Mustang eller Focus ST, kan dæmpningsraten envidere justeres i op til 16 trin.
  • Ford Performance Premium letvægtsfælge i aluminium, som er produceret efter flow-form-processen, hvor metallet opnår større tæthed og fælgene en lavere vægt. De er særligt designet til at blive brugt sammen med de justerbare fjeder- og støddæmperkit. De nye alufælge har en Magnetite-lakering i tre lag og Ford Performance-logo, og de 10-egede fælge fås til Fiesta, Fiesta ST, Focus og Focus ST. Alt efter model varierer størrelsen fra 17” til 19”.
  • Ford Performance udstødningssystem i højeste kvalitet rustfrit stål produceret af Borla. Udstødningssystemet tilbydes i en udgave til brug på offentlig vej og i en udgave, som kun er tilladt på bane. Systemet med rørhale i enten krom eller blank sort fås til Mustang 2,3 EcoBoost og til Mustang GT 5.0.
  • En Ford Performance-gearknop til alle modeller i Ford Performance-modelprogrammet med ruskind og kulfiber, en unik opgradering af gearstangen til Mustang med manuel gearkasse, som reducerer den fysiske afstand mellem gearene med 20 procent for mere direkte kontakt med bilen
  • Mustang GT Performance Calibration Power-pakker, som tilbydes i tre forskellige udgaver til Mustang GT 5,0. Med Calibration Power hæves motorens maksimale omdrejningstal op til 7.500 o/min.
  • Ford Performance kompressorkit til Mustang GT 5,0, som er udviklet i samarbejde med Roush Performance til at hæve ydelsen til over 600 hk – i forbindelse med både manuel og automatisk gearkasse.

”Ford Performance Parts er designet til at levere den absolut mest optimale balance i ydelse, men også med øje for den hurtige og simple montering. Vores højtydende justerbare fjeder- og støddæmperkit er færdigsamlede for gnidningsfrit at kunne monteres af vores trænede teknikere, og det giver en øjeblikkelig opgradering uden en langvarig tuningsproces,” fortæller Fabio Carafa.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Related links

Emner

Kategorier


About Ford Motor Company

Ford Motor Company is a global company based in Dearborn, Michigan. The company designs, manufactures, markets and services a full line of Ford cars, trucks, SUVs, electrified vehicles and Lincoln luxury vehicles, provides financial services through Ford Motor Credit Company and is pursuing leadership positions in electrification, autonomous vehicles and mobility solutions. Ford employs approximately 203,000 people worldwide. For more information regarding Ford, its products and Ford Motor Credit Company, please visit www.corporate.ford.com.

Ford of Europe is responsible for producing, selling and servicing Ford brand vehicles in 50 individual markets and employs approximately 52,000 employees at its wholly owned facilities and approximately 66,000 people when joint ventures and unconsolidated businesses are included. In addition to Ford Motor Credit Company, Ford Europe operations include Ford Customer Service Division and 24 manufacturing facilities (16 wholly owned or consolidated joint venture facilities and eight unconsolidated joint venture facilities). The first Ford cars were shipped to Europe in 1903 – the same year Ford Motor Company was founded. European production started in 1911.

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford løfter sløret for ny Mustang Bullitt™ og Edge ST ved NAIAS

Ford løfter sløret for ny Mustang Bullitt™ og Edge ST ved NAIAS

Ved åbningen af én af verdens største biludstillinger; North American International Auto Show (NAIAS) i Detroit, bød Ford på flere overraskelser. Ford fejrede blandt andet 50 års jubilæet for Steve McQueens filmklassiker ”Bullitt”, med afsløringen af den helt nye limited-edition Ford Mustang Bullitt™. Ford lancerede også den nye Ford Edge ST – den første SUV tunet af Fords Performance team.

Den nye Ford Mustang – et ikon med skarpere design og endnu skarpere dynamik

Den nye Ford Mustang – et ikon med skarpere design og endnu skarpere dynamik

Verdens mest ikoniske sportsvogn kører ind i 2018 med store forbedringer, som er både synlige og mærkbare. Den fornyede Mustang står med stilig ny front med skarpe LED-forlygter, forbedrede motorer med den muskuløse 5-liters V8 øverst i hierarkiet med 450 hk, endnu mere præcise køreegenskaber og nye avancerede førerassistancesystemer. Fords opgraderede sportsvogn kommer til Danmark til sommer.

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company

Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark