Gå til indhold

Video -

Journalist Henrik Dreboldt kører til Le Mans i en Ford Mondeo Vignale

Som en del af Fords Le Mans-comeback sendte Ford Danmark journalist og blogger Henrik Dreboldt til Le Mans. Og han blev ikke bare sat på et tilfældig fly. Han fik fornøjelsen af at køre hele vejen til Frankrig i en Ford Mondeo Vignale. I denne video fortæller Henrik om sin oplevelse med Mondeo Vignale og sin holdning til Vignale-konceptet.
  • Licens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
  • Filformat: .mp4
  • Længde: 3:44
Download

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark