Få vores nyheder på mail

Så meget kan det koste at tanke forkert brændstof!

Blogindlæg   •   Mar 31, 2017 13:38 CEST

Ifølge Bilmagasinets artikel kan det koste helt op til mellem 
15.000 og 75.000 kroner at tanke forkert brændstof på din bil!
Og det menes, at det sker for 2.000-3.000 danskere hvert år.

Heldigvis sker det ikke for dig, der kører Ford. Fords Easy Fuel system gør det umuligt at tanke forkert 

Hele problematikken omkring påfyldning af forkert brændstof løste Ford helt tilbage i 2007 med introduktionen af et nyt system til brændstofpåfyldning kaldet Ford Easy-Fuel.

Selve åbningen er designet til netop kun at passe til tankpistoler til henholdsvis diesel og benzin. Med Ford Easy-Fuel systemet, er det derfor kun muligt at tanke brændstof med den brændstoftype, som bilen er beregnet til at køre på. 

En diesel-pistol kan altså ikke indføres i bilens tankåbning hvis bilen kører på benzin – og endnu vigtigere; en benzin-pistol kan ikke indføres i tankåbning på en dieselbil. 

Så kører du i en Ford model kan du være helt rolig når du står foran brændstofstanderen. Det er praktisk talt umuligt at tanke forkert. Easy-Fuel systemet har samtidig overflødiggjort tankdækslet, så situationen med at glemme sit tankdæksel på tankstationen eller få fedtet hænderne til er elimeneret i samme omgang!

kilde: http://bilmagasinet.dk

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.