Få vores nyheder på mail

Ford Transit Connect er Årets Varevogn

Nyhed   •   Nov 29, 2018 14:56 CET

Ford Transit Connect er blevet kåret som Årets Varevogn til Auto Awards 2018.

Vinderen af Auto Awards’ varevognspris udgør en vigtig del af Fords bestseller-varebilsprogram i Danmark, som ud over Transit Connect rummer grundpillen Transit Custom, den kompakte Transit Courier og den store 2-tons Transit.

Transit Connect er sammen med Transit Courier netop blevet lanceret i Danmark med et fornyet design, mere sikkerhedsudstyr og bedre brændstoføkonomi – optimeringer, der alle har bidraget til, at Transit Connect er den naturlige vinder af prisen som Årets Varevogn.

Ford kunne for nylig tilmed meddele, at Danmarks bedst sælgende varebil og næstmest solgte bilmodel overhovedet i oktober var en Transit.

Ford løftede i september sløret for den stærkt opgraderede Transit med højere lasteevne, som kommer til Danmark i efteråret 2019.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.