Få vores nyheder på mail

Superbilen Ford GT bliver verdens hurtigste handicapbil

Nyhed   •   Jan 27, 2018 10:00 CET

Se vedhæftede video (nederst) fra pressemødet, hvor Jason Watt ser sin nye Ford GT første gang

Ford GT - endelig i Danmark

Den nye Ford GT er ikke blot skabt til at vinde Le Mans, den er skabt til at tage alverdens gader med storm.

I 2016 ansøgte 6.500 bilentusiaster verden over om lov til at købe den eksklusive og eftertragtede superbil, Ford GT.

Nu kommer den første sending biler til Europa - og den første Ford GT i Skandinavien får en dansk ejer, nemlig racerkøreren Jason Watt.

Se filmen og se, hvordan Jason Watt reagerede, da han modtog sin nye Ford GT ved et pressearrangement i København den 25. januar 2018.

Superbilen med det dråbeformede karrosseri i kulfiber og den 3.5-liters EcoBoost® V6-motor med 647* hestekræfter er klar til at tage de danske gader med storm. Med et produktionstal på kun 1.000 eksemplarer af den nye Ford GT og over 6.500 ansøgere, var det et nåleøje Jason Watt skulle igennem for at blive til én af de heldige udvalgte købere.

Men nu er den her - ny Ford GT. Jason Watt får sin drøm om Ford GT opfyldt. Men Jason er ikke blot ejer af en spritny Ford GT årgang 2017, han er den første i Danmark – og i Skandinavien.

Ligesom Jason Watts Ford GT fra 2005 skal også den nye superbil ombygges, så den kan håndbetjenes. I den forbindelse udtaler Jason Watt, som altid, med et smil i øjet; "Jeg tør godt påstå - uden at have belæg for det - at det også er verdens hurtigste indvalidebil"

Se videoen hvor ny Ford GT bliver afsløret for første gang i Danmark.

* USA SAE-værdi - EU værdi = 655 hk.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.