Gå til indhold
Ford Danmarks 100-årsjubilæum fejret i Operaen

Blogindlæg -

Ford Danmarks 100-årsjubilæum fejret i Operaen

Ford fylder 100 år i Danmark i 2019. Fredag den 7. juni 2019 blev århundredet fejret på behørig vis. Se en opsummering af festen her.

I år er det intet mindre end 100 år siden, at Ford kom til Danmark. Faktisk åbnede Ford i 1919 sin første samlefabrik på det europæiske fastland i Heimdalsgade på Nørrebro, hvor man producerede Ford T-biler på landets første samlebånd og senere udvidede til en langt større samlefabrik i Sydhavnen i 1924.

Alt dette og mere til blev hyldet til Ford Danmarks eksklusive jubilæumsfest i Operaen i København, der dannede ramme for over 600 gæster fra både ind- og udland.

En perlerække af både gamle og nye Ford-modeller var udstillet ved indgangen til Operaen, heriblandt to Ford GT’er og Ford-biler fra hvert årti siden 1919, en imponerende isskulptur af Ford T pyntede i foyeren, og historien om Ford Danmark blev fortalt i både billeder og tekst igennem aftenen.

På scenen tog Anders Breinholt teten som aftenens konferencier, og der var velkomsttale fra Ford Danmarks administrerende direktør Janne Kämäräinen samt andre prominente gæster. For eksempel tog Jason Watt scenen og fortalte om sit unikke forhold til Ford. Derudover var der musikalske talenter som Rasmus Seebach og Scarlet Pleasure.

Den eksklusive jubilæumsfest er blevet foreviget på video, som nu kan opleves på Ford Danmarks YouTube-kanal.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark