Få vores nyheder på mail

Ford Danmarks 100-årsjubilæum fejret i Operaen

Blogindlæg   •   Jun 24, 2019 15:58 CEST

Ford fylder 100 år i Danmark i 2019. Fredag den 7. juni 2019 blev århundredet fejret på behørig vis. Se en opsummering af festen her.

I år er det intet mindre end 100 år siden, at Ford kom til Danmark. Faktisk åbnede Ford i 1919 sin første samlefabrik på det europæiske fastland i Heimdalsgade på Nørrebro, hvor man producerede Ford T-biler på landets første samlebånd og senere udvidede til en langt større samlefabrik i Sydhavnen i 1924.

Alt dette og mere til blev hyldet til Ford Danmarks eksklusive jubilæumsfest i Operaen i København, der dannede ramme for over 600 gæster fra både ind- og udland.

En perlerække af både gamle og nye Ford-modeller var udstillet ved indgangen til Operaen, heriblandt to Ford GT’er og Ford-biler fra hvert årti siden 1919, en imponerende isskulptur af Ford T pyntede i foyeren, og historien om Ford Danmark blev fortalt i både billeder og tekst igennem aftenen.

På scenen tog Anders Breinholt teten som aftenens konferencier, og der var velkomsttale fra Ford Danmarks administrerende direktør Janne Kämäräinen samt andre prominente gæster. For eksempel tog Jason Watt scenen og fortalte om sit unikke forhold til Ford. Derudover var der musikalske talenter som Rasmus Seebach og Scarlet Pleasure.

Den eksklusive jubilæumsfest er blevet foreviget på video, som nu kan opleves på Ford Danmarks YouTube-kanal.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

# # #

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.