Gå til indhold
Verdens største billboard er nu at finde i Madrid, Spanien.
Verdens største billboard er nu at finde i Madrid, Spanien.

Blogindlæg -

Ford får GUINNESS WORLD RECORDS™-titel for det største billboard nogensinde

Ford har vundet titlen for verdens største billboard-reklame af GUINESS WORLD RECORDS med en enorm reklame for nye Ford EcoSport SUV i Madrid, Spanien.

Fords billboard-reklame, der i alt måler 5.265 m2, hvilket svarer til 20 tennisbaner, hænger på den ikoniske Espana-bygning i det centrale Madrid i Spanien – og har fået titlen som ’Verdens Største Billboard-reklame’. Efter en officiel dommer fra GUINESS WORLD RECORDS havde inspiceret den 2.000 kg tunge installation, gjorde han kåringen officiel. Ford slog derfor den tidligere rekord fra Dhahran i Saudi Arabien, som målte 241,93 m2.

”GUINNESS WORLD RECORDS-titlen viser den kreativitet, der driver vores virksomhed”, sagde Elena Burguete, Marketingdirektør for Ford Spanien. ”Fords budskab er ’Go Further’, og det er netop, hvad vi har forsøgt med vores kampagne for den nye EcoSport. Det er en stærk måde at levere budskabet ’Livet er derude – er du?’ til så mange mennesker som muligt – i hjertet af Madrid”.

Billboardet hænger i Madrid indtil slutningen af februar, hvorefter det vil blive doneret til Apascovi-fondens beskæftigelsescenter for mennesker med handicap, hvor alle materialerne vil få et nyt liv.

Den nye Ford EcoSport er designet til et liv både inde og udenfor byen, og den er lige nu til salg i Europa. For første gang kan den fås i en sporty Ford Performance-inspireret EcoSport ST-Line model. Fords intelligente firhjulstræk er også tilgængeligt sammen med førerassistent-teknologier som SYNC 3 og bakkamera.

Om Guinness World Records

GUINNESS WORLD RECORDS er verdens førende autoritet inden for rekorder. Den årlige, ikoniske Guinness World Records-bog har solgt omkring 136 millioner kopier på 20 sprog og i mere end 100 lande.

# # #

Følg Ford på PressecenterFacebookFord.dk

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter:http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

Pressekontakt Comm. & Public Affairs manager, Ford of Denmark & Head of Nordic Communication & PA, Ford of Europe Pressekontakt i relation til Ford Motor Company Danmark samt overordnet Nordisk ansvar 43480620

Relateret materiale

Ford i Danmark

Ford Motor Company Danmark ligger i Ballerup og består af ca. 50 engagerede medarbejdere. Ford er en global og dynamisk organisation, hvor udadvendthed og tæt samarbejde med forhandlere, værksteder og partnere har højeste prioritet.

Vi er stolte af vores biler, som blandt andet er kendt for deres klasseledende køreegenskaber, dynamiske design og nyeste teknologier.

Ford Motor Company
Borupvang 1
DK-2750 Ballerup
Danmark